Onlar dr. canim. Dedektif degil. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Sistemde giris yapilirken kimlik bilgin gorunur ama dr bunu goremez diye biliyorum.. Adamina gore muamele yapiliyorsa baska dr.a git. Yada ozel bi dr.a git. Sonucta kurtaja gitmiyosun, muayene bu.Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama yeterli bir cevap alamadım o nedenle açık açık soruyorum.
Bakire değilim 1 ay sonra düğünüm var. Kadın doguma gitmem gerekiyor. Daha once kötü bir muamele ile karşılaştığım için doktora evli değilim ama ilişkim var demek istemiyorum. Direkt evliyim demeyi düşünüyorum. Tabiki sistemi bilmiyorum. Aramızda doktor asistanları varsa yardımcı olabilirmi sitemde evli olup olmadığımız görünüyor mu.
Bu konuda kesinlikle rahatım ve kimse bana karışamaz ama ne yazıkki Türkiye şartları diyelim. Istediğimiz gibi yargılanmadan muayene bile olamıyoruz maalesef.
Evet doğrusu o zaten. Ama bekar ama ilişki var dediğimide asistanının ve yardımcısının bakışlarını görmeniz lazımdıben doktorun bununla ilgilenecegini sanmiyorum. bir gunde kac hasta geliyodur kim evli kim bekar. kim bakire kim degil tek tek ustunde durmaz
Oyle ama doktorlar bile o kafadaHerkes işine baksın, görevi ne ise onu yapsın. Kimse kimsenin bakire olup olmadığına karışamaz.
Mantar enfeksiyonum vardı fitil kullandım kontrol için ve akintim çok olduğundan smeer yapamamıştı.doktora ne ıcın gıdıceksınız tam olarak.
Bende hiç açıklama yapmadimSisteme giriliyor bizde evli bekar eskiden yoktu da kimse onla uğraşmaz bakmaya biz ilişkin var mı diye sorardık tıp okuyorken stajda bazıları nişanlıyım düğünüm olacak diye açıklama yapmaya çalışıyordu ki saçma bence var de geç yani biz açıklama yapanlara şaşırıyorduk bizi bağlamaz ki
Arkadaşım görünmüyor bekar yada evli olduğun sadece doktr soruyr evlimsn bekarmı diye onuda ona göre muayine edeceği için soruyor ona ne senin naptından sen evliyim de geççççç uzatma bence bu konuyudaBende hiç açıklama yapmadim
Ilişki var dedim ama ordaki asistanın ve tıbbi sekreterin bakışlarını görmeniz lazımdı. Muayene sırasında çok sert davrandı zaten. Odadan çıktığında da evli olmadığından rahat değil falan dedi. Nasıl bu şekilde kalpleri taşlayabiliyor anlamıyorum
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama yeterli bir cevap alamadım o senin doktora gitmenin nedeni adet gecikmesi ise gitme bacım 180 lira para verdim özele 1e gün gecikti herşey negatifti bugün adet oldum