Lütfen yardım

Nerozey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
264
82
33
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama yeterli bir cevap alamadım o nedenle açık açık soruyorum.

Bakire değilim 1 ay sonra düğünüm var. Kadın doguma gitmem gerekiyor. Daha once kötü bir muamele ile karşılaştığım için doktora evli değilim ama ilişkim var demek istemiyorum. Direkt evliyim demeyi düşünüyorum. Tabiki sistemi bilmiyorum. Aramızda doktor asistanları varsa yardımcı olabilirmi sitemde evli olup olmadığımız görünüyor mu.
Bu konuda kesinlikle rahatım ve kimse bana karışamaz ama ne yazıkki Türkiye şartları diyelim. Istediğimiz gibi yargılanmadan muayene bile olamıyoruz maalesef.

ben doktorun bununla ilgilenecegini sanmiyorum. bir gunde kac hasta geliyodur kim evli kim bekar. kim bakire kim degil tek tek ustunde durmaz

Hayir evli olup olmadiginizi gormezler
Ozel hastaneye gidin ama,orada muamele cok daha insani olur.

Özel hastaneye gidin, sorarsa direkt vajinal muayene yapılabilir deyin.
Medeni hal belirtmenize gerek kalmaz böylece.
Ayrıca çekinmenize gerek yok bunun için binde bir öyle bir doktor denk gelmiş olabilir, ama çoğu ilgilenmiyor böyle şeylerle.

Kim o kotu muamele yapan kişi ? Veremediniz mı ağzının payını.... Özel ya da devlet,istediğinize gidin , evli veya bekar fark eder mı kime ne? İşini yapacaksa yapar yapmayacaksa işine bakar ... Açılan kayıtta da sanırım medeni durum görünmüyor

Yani alttan muayene yapacakları zaman doktorlar soruyor evlimisin degilmisin diye?
Evli degil ve bakire isen alttan muayene yapmıyor normal olarak. Sadece bu sekilde karşına çıkar yoksa doktor ilgilenmez sanmıyorum.

medenı hal gozukur. ama hastanenın kullandıgı programına gorede degısebılır.

İnsanlar gercekten cok kendını bılmez. Bekarım de gec bırı bısey dersede sıze ne b sızın haddınıze degıl de.

doktora ne ıcın gıdıceksınız tam olarak.

Onlar dr. canim. Dedektif degil. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Sistemde giris yapilirken kimlik bilgin gorunur ama dr bunu goremez diye biliyorum.. Adamina gore muamele yapiliyorsa baska dr.a git. Yada ozel bi dr.a git. Sonucta kurtaja gitmiyosun, muayene bu.

Sisteme giriliyor bizde evli bekar eskiden yoktu da kimse onla uğraşmaz bakmaya biz ilişkin var mı diye sorardık tıp okuyorken stajda bazıları nişanlıyım düğünüm olacak diye açıklama yapmaya çalışıyordu ki saçma bence var de geç yani biz açıklama yapanlara şaşırıyorduk bizi bağlamaz ki

ben doktorun bununla ilgilenecegini sanmiyorum. bir gunde kac hasta geliyodur kim evli kim bekar. kim bakire kim degil tek tek ustunde durmaz
Evet doğrusu o zaten. Ama bekar ama ilişki var dediğimide asistanının ve yardımcısının bakışlarını görmeniz lazımdı

Bende hiç açıklama yapmadim
Ilişki var dedim ama ordaki asistanın ve tıbbi sekreterin bakışlarını görmeniz lazımdı. Muayene sırasında çok sert davrandı zaten. Odadan çıktığında da evli olmadığından rahat değil falan dedi. Nasıl bu şekilde kalpleri taşlayabiliyor anlamıyorum

Arkadaşım görünmüyor bekar yada evli olduğun sadece doktr soruyr evlimsn bekarmı diye onuda ona göre muayine edeceği için soruyor ona ne senin naptından sen evliyim de geççççç uzatma bence bu konuyuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…