lutfen yardim.vaskülit hastaligi

mihrinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
21
4
35
merhabalar. 18 yasinda bir kiz kardesim var. 3-4 yil once bir ayagindada kizariklilar belirdi. daha sonra bu kizarikliklar yaraya donusmeye basladi. 2 yil gitmedgimiz hastane kalmadi patalojiler kan testleri tahliller resmen deneme tahtasina dondu kardesim. arastirdilrda arastrdlar.sonra kilcal damar tikanikligi denildi. ilaclar kremlere verildi.bazilri faydasiz oldu bazilri alerji yapti kasinti yapti degistirldi.o olmadi baska ilac vrldi o olmadi baska ilac drken bir cuval ilacimiz oldu.ama tedavi acisindan bir adim bile ilerleme olmadi. suan bi doktra gdioruz o cok sukur iltihabin olusmasini durdurdu.hastaligi bildi yani. yaralarinin iyilesmesi icinde oksijen tedavisi verdi bir aylik. oraya gdio suan ama yaralar kapanmio. 2 gun once kontrle gttik kardesimden kan akip ayristirdi bi makinede ve cikan seffaf siviyi yaraya surdu 3 saat sonra yara iltihapli degilde kizardi yani toparladi cok sukur. o hafta icinde birde baska bi kuruma gittik herhangi biseye alerjisi varmi die arastirma yapioruz,yani sebebini ogrenmwye calisioz hastaligin.varsa eger onlem alalmda tekrrlamasin die. acikcasi herseye basvuru yapioz her yolu denioz.18 yasinda daha ve hepimizin psikoljisi bozuldu.okula.gdemio 3 ayikaldi sursa alipta 1 senesini yemek istemioz. raporlarla.hocalrin anlayisiyla halledioz ama cok yoruldu yavrum. hani bu hastalik basindan gecipte yardimi dokunucak biri vardir belki die sizlere danisiorm. Allh kimseye yasatmasin tabi ve yinede cok sukur Rabbime beterin beteri var az cok caremiz var.Rabbm caresiz birakmasin kimseyi. dusmanimi bile. onerecgnz dktr yada baska bsy varsa dinliorm sizi.simdiden teskkrler.fotfrfta aticam size..

Eklentiler

• IMG-20170306-WA0004.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 609
  • IMG-20170306-WA0005.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 509
Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah şuan iyidir.
3 yıldır aktif olmamışsınız yine de yazayım gören olur başından geçen varmı bu hastalık? Nedir tedavisi ?

Merhaba
Çok geçmiş olsun
Ben de bu hastalığı 15 sene çektim.Ama üç sene oluyor Allah’a çok şükür tekrar nüksetmedi.Düzenli olarak “Trental” hapımı kullanıyorum.
Bir de Yeşim taşlı masaj yatağı bana çok iyi geldi.alkali su içiyorum. her gün vitamin ve bağışıklık sistemini güçlendirici hap kullanıyorum.durum bu.üç seneden beri Allah’a çok şükür sağlıklıyım.yaralarımı iyileştirmek için ”Madecassol” kremini kullandım.yaramı izotonikle yıkadım.
Ben bu şekilde iyileştim.Ama ilaç ve kremleri kullanırken lütfen doktorunuza danışıp kullanınız.bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.Acil şifalar diliyorum.

Merhaba bende 2 yıldır vaskülit hastasıyım kortizon tedavisi görüyorum hastaneye yatista yaptım ağır tedavi gördüm ama bir işe yaramadı. Stafine krem kullandım pek bir etkisi olmadı malesef. Siz hangi hastanede hangi doktora tedavi oluyorsunuz acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba
Gitmediğim doktor kalmadı.tedavisi tam olarak bilinmediği için doktorlar da olasılıklardan yola çıkıyorlar.ne kullanıyordunuz diye soruyorlar.ben ve annem baktık tam tedavisi yok 15 sene boyunca ne kullandığımda hastalığımın daha çabuk toparladığını ya da daha çabuk iyileştiğini tespit ettik.
En büyük hatamın iyileşince “ Trental “ adlı hapımı bırakmak olduğunu anladım.
Benim iyileşme formülüm=
Trental+bağışıklık sistemini güçlendirici hap+dengeli ve düzenli beslenme+vitamin(ben pharmaton kullanıyorum)+stresten uzak durulmalı+aşırı sıcaklardan uzak durulmalı
Üç seneden beri rahat uyuyabiliyor ve ağrı çekmeden yürüyebiliyorum.Allaha çok şükür.
Doktorum yok.Şu an gittiğiniz doktorunuzdan Trental hakkında bilgi almanızı tavsiye ederim.Damarları onaran o çünkü.
Acil şifalar dilerim.

Merhaba bende vaskulit hastasiyim siz şuan nasılsınız basmamam gerektiği söyleniyor sizde öle miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…