• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım umreye gidiyorum

zeynep4

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
448
arkadaşlar yardım edin şu an adetliyim 10 gün sonra umreye gidiyorum salı günü yasmine başlıycam acaba orda sorun olurmu bana ara kanama falan olmaz demi iklim değişikliğinden

Ben dogum kontrol hapı kullandım hayatımda ilk defa kanama falan yapmadı bende Allah'ın izniyle yaparsınız ibadetinizi ne mutlu size Allah şimdiden kabul etsin dualarınızda bebek isteyen bizleri unutmayın sevgiler :)

amin canım sağol da biz bebek isteyenler deyince çok güldüm hakkını helal et bende 7 yıldır bebek bekliyorum canım benim Allah gönlümüze göre versin inşaallah
inşallah adet olmadan gider gelirim cevap verdiğin için teşekkür ederim

canım ben de umrede yasmin kullandım ve çok pişman oldum çünkü bende ara kanama olmasa da adet günüme yakın zamanlarda ara lekelenme oldu çok hafif bir lekelenme olmasına rağmen irşad görevlimiz lekelenme de olsa adetten sayılır ibadet edemezsin dedi ve dünya başıma yıkıldı.. sonra oradaki doktora gittim durumumu anlattım doktor ve hemşire lekelenmenin adetten sayılmadığını ibadet edebileceğimi söyleyip bir de lekelenmeyi durduracak bir ilaç verdiler.. o ilacı da kullanmama rağmen lekelenmem ara ara devam etti.. ama ben Allaha sığınarak doktorun ve hemşirenin tavsiyelerine uydum ve ibadetime devam ettim.. ama ne yazıkki rahat rahat ibadet edemedim gönül rahatlığıyla çünkü aklımın bir köşesinde hep irşad görevlimizin söyledikleri vardı :( birçok arkadaşım yasmin yerine premut mu ne öyle bir ilaç vardı adet geciktirici onu kullandı ve hiçbi sıkıntı yaşamadılar onu tavsiye ederim yasmin kullanma sakın yoksa benim gibi rezil olabilirsin oralarda :(

yasmini kesinlikle kullanma yan etkileri seni umrede bunaltır.

civan perçemi + aslan pencesi formullu çayı dene

sana tavsiyem gider gitmez şu formulu uygula

kaburga kemiklerinin hizasına kadar bir hastalığa niyet ederek zemzem suyu iç. (eğer içebilirsen bu münafıklıktan berattır). o hastalığı ömrü billah bir daha yaşamassın

Back