• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları lütfen yardım son 1hafta acıl karar vermem gerek:(

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
son bır haftam kaldı okulların acılmasına cok kararsız kaldım lıse3e gectım ve bu sene oglencıyım eve gelmem falan aksam 7yı buluyo yorgun oldugum ıcın derslerımede calısmak hıc ıcımden gelmıyo bu sene okul degıstırme gıbı bı dusunce kafamda var ama adapte olabılırmıyım acaba yada bırden afallayıp dahada kotu bı duruma gecermıyım dıye korkuyorum. bu sene dershaneyede gıdıcem hanı o yuzdende ıstıyorum sabahcı olmak. degıstırcegımokulun bıtıs saatı oglen 2. gıttıgm lıse yahya kemal beyatlı lısesı eger degıstırırsem bakırköy lısesıne gecıcem. bı bılgısı olan varsa yardımcı olabılrımmı?

Biliyomusun aynı şeyleri ben de düşünmüştüm :) ben lise 2. sınıfa gdiyorum ve öğlenciyim. akşam 6-7 gbi eve anca gelıyorum dediğin gbi bnde yorgun argın ders çalışmak içimden gelmıyor. Sbahçı olmak istiyorum, tbi benim elimde değil dersi derste dinledim mi yetiyor aslında. Bazı günler sbah erken kalkıp ders çalışıyorum sen de öyle yapabilirsin mesela :) Ama bşka okula geçiş yaparsan , arkdaşların, öğretmenlerin herkes değişcek. Alışmak zaman alır diye düşünüyorum, bu sne dershnye de gitcekmişsin dha iyi olcağından eminim bnce okulunu değiştrme derim .. =)

çok sağol canım ınan bırının boyle bısey demesıne cok ıhtıyacım vardı :) o zman degıstırmym benı zaten okul degıstırme fıkrıne goturen arkadaslarımdı onlar degıstıryo ben bu okulda kalmaya klarar verdım dedgn gbı. sınıfta anlasamadgm bazı kızlar vardı onlarlada sınıfımı ayırırsamn bı sorun olcagını dusunmuyorum yanı ınsallah hersey guzel olur bu sene... sen verdıgın karardan pısman olmudun mu pekı yada dershaneye gıdıyomusun ve bılgın varmı tercıh edebılecegım dershane sence hangısı olabılır. yardımın ıcın cok tesekkur ederım

Son düzenleme:
Rica ederim ne dmek.. Öncelikle verdiğim karardan asla pişman olmadım :) herkesin sınıfta ya da okulda sevmediği, hoşlanmadığı kşiler var , benım de olduğu gbi :) sanki bşka okula gidince orası güllük gülistanlık olmucak bnu da biliosun dmi :) belki dha fzla kötü insnlar olup, senı yanlış yola götürcek arkdşlar da çıkablr.. dediğim gbi en iyisi okuluna dvam etmelisin.. Arkdaş flan boş gerçkten düzgün, sni destekleyen , arknda duran 1 tane dost yterli bnce .. Dershane knusuna gelince, gitmiyorum dershnye seneye gitmeyi düşnüyorum. Dershne seçmede de kararsız olma, bna göre şu dershne iyidir sna göre öbür dershne.. Gerçi ortam güzel olunca tüm dershneler iyi :52: Gçen sene dershnye gittiğimde çok işe yaramıştı gerçkten, hele ki hocalarınla bire bir etüt yaparsan konuları çok dha iyi anlıcağndan eminim.. İnşllah herşey gönlünce olur :))

Bende lise 3'e gectim. Bu sene cok önemlı son 2 senemız kalmış olucak. Bu yuzdende ders çalışmamız test cözmemız vs. gerekıyo. Eğer okulunun konumu buna musaıt değilse değiştr derım ben. :97:

Bende lise 3'e gectim. Bu sene cok önemlı son 2 senemız kalmış olucak. Bu yuzdende ders çalışmamız test cözmemız vs. gerekıyo. Eğer okulunun konumu buna musaıt değilse değiştr derım ben. :97:

yok ıste hala kafam karısık aradan 2 hafta gectı. o okulun gırısı 9da cıkısı 2 de. benım okulumun 12.30 ve 5.30 arası eve gıtmem 6.30. test cozuyorum bu sefer ders tekrarı yapamıyorum. baska bı korkum da hanı okul degstırdıgımde ordakı kızlar falan bıraz sanırım dıslıyolarmıs hanı bu yondende adapte olamazsam pısman olursam dıye korkuyorm. dusundugum lıse bakırköy lısesı bulundugum lıse yahya kemal beyatlı lsesı. ltfen yardm edn ck kararszm :(:53:

Back