- 29 Ağustos 2018
- 4.055
- 4.153
Öncelikle merhabalar 7 aylik evliyim ve eşimle 7 aydır cabalıyoruz bi yavrumuz olsun dige tabi bu surec içeridinde araştirip doktor kontrolunede gidiyorum. Daha önce kadın doguma gittigimde kis var dige korkuyordum alttan muane etmeden ultrosondan bakip kan testi aldilar ve normal sorunsuz oldugumu soylemişlerdi yanlız bende guatır var suan duzenli ve ilacimi surekli kullaniyorum neyse hastanede iki ayri bayanla konuşmuştum hamilelerdi ve ikiside birbirini tanimiyirlardi sogan kürünu kullanip hamile kaldigini soylemişlerdi biraz araştirdim cogu insan dogru oldugunu soyluyo hamile kalan varmi nasil kullanicam kullanma surecleri farkli yaziyo biri adetten sonra 15 gun sabah aksam yeterli diyo biri artı olarak bide adete 5 gun kalada kullan diyor ama 15 gun fazlasi zararlıda diyorlar bazilari her ay kullanmis bazilari bir kere kullanip 6 ay beklenmeli diyo kafam cok karıstı allah rızası için yardimci olun her gun gözyasi ile her ay hıckirarak aglamakdan beklentilerden umutlardan yoruldum şükür umudum var halimize şuķür ama benimde bi melegim bebegim olsun istiyorum lutfen bana bilgi verin ? Kim ne derse yapar haldeyim eşim 32 ben 26 yaşindayim daha cok yaşlanmadan olsun cocugumuz istiyorum cevre baskısındanda yoruldum ve guatırlı insanlar hamile kalamıyormu ? neyse tesekkur ederim