• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi lütfen yardım sizce hangisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
$Oyuncak_714442.jpg
bumu kararsızım

ilki gözükmüyor.
bende aldim ama oglum sevmiyor sandelyede yemek yemeyi bizimle masada oturuyor büyüdü artik tabi:emir_bebek:

çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama ben bizimki doğduğundan beri ben kraft dondy kullanıyorum. hem yatak oluyo hem mama sandalyesi, arkası 3 kademeli ayarlanıyo, ayrıca tekerlekli olduğu için heryere kolaylıkla taşıyabiliyosun, bide beşik şeklinde sallanabiliyo elektrikli kendiliğinden sallanıyo şiddetini istediğin gibi ayarlayabiliyosun ve müzkli aynı zamanda, onunda sesini istediğin gibi ayarlayabiliyosun, tavsiye ederim :)

Kaç yaşında bilmiyorum ama bence mama sandalyesine çok para vermek anlamsız.Benim oğlum 14 aylık biz de 300 lira civarında para vermiştik çok gereksizmiş.Çünkü ikeanın dandik sandalyesinde daha mutlu.Mama sandalyesinde çok uzun vakit geçiren çocuk pek görmedik.Bizimkini yemek için zor oturtuyoruz hemen kalkmak istiyo.Bir de ne aramıştık tabi arkadaş tavsşyelerini dinleyerk yok 4 tekerlekli olsun illaki yatsın yok sepeti olsun.....vs Hiç gerek yokmuş.Zaten mutfakta yediriyorum 2 tekerlekli olsa da taşımak kolay,yemek yerken uyumayacağına göre yatmasına da gerek yok,sepet zaten oynanmayan oyuncakları depo yeri oldu :))) Kısaca nacizane tavsiyem hangisi olursa olsun kaliteli ama ucuz olsun.

Back