Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardım!!!saçlarımın uçları boya tutmuyor :(

bktbrky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
9
0
86
İçel Mersin
arkadaşlar ben saçımı siyahtan akıtıp açtırdım iğrenç bir renk oldu 2 ay oldu şuan değiştirmeye çalışıyorum ama dipler tutuyor uçlar hep açık kumral :43::43::43:az önce şarap kızılına boyadım dipler çok güzel tuttu kızıl ama uçları açık kumral gs forması gibi:43:siyah yapsam yine onuda tutmaz diye korkuyporum ne yapacağım başına gelen veya bilen vcarsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım ne renk istediğini de söylersen daha iyi yardımcı olabilirim ama önce 1 tüp istediğin rengi 1 çay bardağı ılık su ve 2 çorba kaşığı saç kremini karıştır saçına sür ve 15 dakika bekletip yıka. bu işlem pigmentasyondur saça rengi yükler ben ölçüyü böyle yaptım ama yinede bir araştır istersen ama şarap kızılı yapmışsın bundan sonraki rengin 4 numaradan açık olmasın

arkadaşlar ben saçımı siyahtan akıtıp açtırdım iğrenç bir renk oldu 2 ay oldu şuan değiştirmeye çalışıyorum ama dipler tutuyor uçlar hep açık kumral :43::43::43:az önce şarap kızılına boyadım dipler çok güzel tuttu kızıl ama uçları açık kumral gs forması gibi:43:siyah yapsam yine onuda tutmaz diye korkuyporum ne yapacağım başına gelen veya bilen vcarsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende açık kahve diye boya aldım evde boyadım simsiyah bi renk çıktı sonra kuaföre gittim önce açıcı uyguladı sonra boyadı şimdi tekrar boyatmam lazım bence kuaföre git evde olucak şey değil bu. bide bana dedi ki saçını mavi siyah mı yapmaya çalıştın kuzgun siyah mı dedi açık kahve aldım böyle oldu dedim hemen hangi marka boya aldığımı bildi. bi araştır sonra orda ki en iyi kuaföre git düzeltirler saçını sen ne kadar çok düzeltmeye çalışırsan saçların o kadar çok yanar

nasıl boyadın bilmiyorum ama boyamaya uçlardan başla hatta uçları boyadıktan sonra iki dk fln bekle sonra üst kısımlara geç

canım ne renk istediğini de söylersen daha iyi yardımcı olabilirim ama önce 1 tüp istediğin rengi 1 çay bardağı ılık su ve 2 çorba kaşığı saç kremini karıştır saçına sür ve 15 dakika bekletip yıka. bu işlem pigmentasyondur saça rengi yükler ben ölçüyü böyle yaptım ama yinede bir araştır istersen ama şarap kızılı yapmışsın bundan sonraki rengin 4 numaradan açık olmasın

pigmentasyon ilk defa duydum :) kimse yazmayacak sandım yaa sağolun kızlar :43: ben acaba kuaförüm kalitesiz açıcı kullandıda o yüzdenmi böyle renk almıyor diye düşündüm dibide çok güzel oldu ama ya :1::1: neyse artık olmadı mavi siyaha dönerim teşekkürler :16:

nasıl boyadın bilmiyorum ama boyamaya uçlardan başla hatta uçları boyadıktan sonra iki dk fln bekle sonra üst kısımlara geç

tutam tutam aldım önce dibe sonra uca sürdüm ama diplere daha çok yedirmiş olabilirim en zon kalan boyayı sürerken saçım kısa çünkü bi tüp boyada baya kalıyor..

Back