lütfen yardım ovulasyon testi ile alakalı

namaz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
16
0
6
Sakarya
slm herkeze yeniyim buaralarda bişe danısmk istyorum adet düzensizliği olup ovulasyon tasti ile hamile kalan varmı ona göre alıcam testi lütfen cvp verin

Canim ben cok kullandim ovulasyon testini.eger yumurtlamanda bi problem yoks iliski icin en uygun gunu sana gosteriyor.o acidan guzel ama baska ekstra bi katkisi yok.sadece uygun gunde iliskiye girdigine emin oluyorsun.ben bu testlerle hamile kalamadim cunku bizim spermlerle ilgili problem vardi.tup bebek yaptirdik.umarim en kisa zamanda bebisine kavusursun.bu arada git bi hormonlarina baktir.esin de spermlerine baktirsin.insallah bi problem yoktur.en azindan iciniz rahat bir sekilde calismalarinizi surdurursunuz.olasi bi problem icin de vakit kaybi olmaz.

canım tek problem yumurtlamam yok adet düzensizliğim var yani o yüzden yumurtlama günümü aramak istedim gebeliğe yardımcı olmadığını bilyorum yani önceden kendiliğimden amile kaldım en son yumurta takibiyle hamile kaldım 2 aylık kaybettim 3 ay geçti bidaha o iğneleri yemek istemyorum o yüzden bide bunu denemek istedim tşk derm dikkate alıp cvp verdiğin için

testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı.

Back
X