• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIM ÖN DİS KAPATMA DOLGU

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
367
86
318
38
Slm bayanlar. On dislerim buyuk olmasada ayrık. Ucreti ucuz olarak kapatmak istiyorum. Dolgu maddesiyle komposit deniyo sanirim kapatiliyormus. Nette ucuz yazmasina ramen arastirdim hep fazla fiyatlar diyorlar. Daha once yaptiran varmi. Bana uygun fiyatli disci onericek. Gercekten cok sevinirim. Istanbulda uygun disci ariyorum :(

Slm bayanlar. On dislerim buyuk olmasada ayrık. Ucreti ucuz olarak kapatmak istiyorum. Dolgu maddesiyle komposit deniyo sanirim kapatiliyormus. Nette ucuz yazmasina ramen arastirdim hep fazla fiyatlar diyorlar. Daha once yaptiran varmi. Bana uygun fiyatli disci onericek. Gercekten cok sevinirim. Istanbulda uygun disci ariyorum :KK43:
bonding yaptırabilirsiniz 100-150 tlye :)izmirde olsanız dişçi anında önerirdim ama malesef ist.te tanıdığm dişçi yok hiç:(

ben geçen yıl aynı işlemi yaptırdım çok memnunum doktorum alibeyköy meydanında tamer mert.hem çok uygun yapıyor hem de çok iyi bir doktor.birçok doktor ve verdikleri uçuk fiyatlardan sonra iyi ki ona yaptırmışım çok güzel oldu dişlerim.

bende Kocaeli'de arıyorum böyle bir doktor memnun kalan yaptiran. yaptıran arkadasim ne kadara yaptırdın

Slm bayanlar. On dislerim buyuk olmasada ayrık. Ucreti ucuz olarak kapatmak istiyorum. Dolgu maddesiyle komposit deniyo sanirim kapatiliyormus. Nette ucuz yazmasina ramen arastirdim hep fazla fiyatlar diyorlar. Daha once yaptiran varmi. Bana uygun fiyatli disci onericek. Gercekten cok sevinirim. Istanbulda uygun disci ariyorum :KK43:
Merhabalar bu konu ile ilgili 3 doktor ile çalışma yaptım.1.Lanet olsunki Emek Saran 2.Adını vermicem 3. ise canımın içi doktorum Hakan Yılmaz.Diğer doktorlarda 600 liradan başlayan bonding diş (Çağdaş Kışlalıoğlunda 700den başlıyordu sanırım onuda aramıştım fiyat hatırlayamasamda pahalı olduğu için içimden bu fiyata bonding değil lamine yaptırırım demiştim) ardından instagramda sosyetenin ünlü simalarından birkaç kadının bu diş hekimine gittiğini görünce araştırmaya başladım.Daha önceki deneyimlerim kötü olduğu için ön dişim kırık gezdiğimden dolayı artık ne olacaksa olsun dedim.Üste 10 alta 10 20 dişi yaptırdım.Bu kadar çok emek harcayan ve aldığı paranın hakkını veren bir hekimle daha önce karşılaşmadım.Canım Hakan Bey şuan herkesin gülüşümü,dişlerimi sormasına sebeb oluyor.Dişlerinimi beyazlattın diyorlar ama dişlerinimi yaptırdın demiyorlar.Öncesi sonrası fotoğrafımı kendisinden isticem birdahaki gidişimde.Annem dişlerinin bir kısmına az önce adını vermediğim doktora çok yüksek bir miktara yaptırmıştı benim dişlerimi görünce hemen Hakan Beye gideceğini söyledi.Dişin tanesini 500 liraya yapıyor ama bence telefonla arayıp bir konuşun.Çok minnettar kalacaksınız kendisine eminim

ben geçen yıl aynı işlemi yaptırdım çok memnunum doktorum alibeyköy meydanında tamer mert.hem çok uygun yapıyor hem de çok iyi bir doktor.birçok doktor ve verdikleri uçuk fiyatlardan sonra iyi ki ona yaptırmışım çok güzel oldu dişlerim.

mesajinizi taa simdi farkedebildim
fiyatini tam hatirliyormusunuz diyebilirmisiniz isterseniz ozel mesajdan. ben alibeykoye uzak oturuyorumda. yinedr uygunsa giderim artik. tesekkurler

Back