Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lütfen yardım - odama uygun halı önerileriniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
koltukların koyu olduğu için kesinlikle halın açık renk olmalı bence o yüzden ilk resimdeki seçeneklerden son halıyı seçebilirsin, sanırım son eklediğin halıyla aynı ya da benzeri de o, diğer iki halidan biri de olabilir, ben olsam dallı olanı seçerdim sanırım. güle güle kullan şimdiden. Kafanı çok karıştırmadan hangisi içine sinerse onu seç.

teşekküredrim kızlar bende en son eklediğim halıyı düşünüyorum eğer fikrim değişmezse başka alırsam size yollicam fotoğrafını. ama eğer sizin fikirleriniz varsa bana fotoğraflı yardım ederseniz sevinirim. shaggy halı istememem halı bulamamama sebep oluyo yaaa

ilk koydugun fotolarda 3. resim ,,,,
ikinci koyulan fotolarda 1,,,, evin italyan tarzı halında buna uygun olmalı diğe halılar sanki osmanlı fgürü tasıyor senin odana olmasss..

Düz gri renk üzerine siyah şeritler olan farklı bir model daha ekleyebilirsiniz listenize. Dairesel formlar tek başına bir anlam ifade etmeyebilir.

fikirleriniz için çok teşekkürederim kızlar halı bulamadım daha olduğum şehirde çok çeşit yok. alınca hemen atacam fotoyu. sağolun.

Back
X