Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lütfen yardım - odama uygun halı önerileriniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
düşünmekten başıma ağrılar girdi bir türlü uygun halı bulamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar.

çok güzel siyah beyaz içinde de kırmızı olan halılar var bence çok da güzel olur.....

ama ben kırmızı düşünmüyorum birde shaggy halı istemiyorum o yüzden seçim zorlaşıyor.

duvarlarin yesil sanirim yesil siyah beyaz halilar var oyle olabilir mesela yada bej ssiyah halilarda var oyle biseyde olur

duvarlarin yesil sanirim yesil siyah beyaz halilar var oyle olabilir mesela yada bej ssiyah halilarda var oyle biseyde olur

duvarlarım mecburen yeşil canım kiradayım o yüzden halıda yeşil olmasa iyi olur resim eklicem şimdi belki bana fikir verebilirsiniz

zice hangi halıyı almalıyım kızlar kabartma halı olarak bulduklarım bunlar shaggy istemiyorumda. fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bu iki halıdan hangisi olsun dicem şimdide çünkü bulunduğum yerde eklediğim halılar yok bunlar var.

fotodaki halıların hepsi çok hoş,hepside uyumlu ama ben olsaydım içinde kırmızınında bulunduğu bir halı tercih ederdim..
biraz renk katmalıki mobilyaları daha iyi göstersin..

fotodaki halıların hepsi çok hoş,hepside uyumlu ama ben olsaydım içinde kırmızınında bulunduğu bir halı tercih ederdim..
biraz renk katmalıki mobilyaları daha iyi göstersin..

doğru söylüyosun özlemcim bende ilk başta öyle düşünüyodum hatta halının tamamının kırmızı olmasını kırmızı yastıklar almayı düşünüyodum ama siyah beyaz uyumunu bozmak istemedim. hala bi halı bulabilmiş değilim ayrıca.

kızlar bugün padişahta bu halıyı gördüm daha önce baktığımda yoktu yeni gelmiş hoşuma gitti hem shaggy de değil simli kabartma halı gri yerleri simli güzel görünüyor bunda karar kılacam gibime geliyor sizce alimmi hemen ne dersiniz

bencede 1numara ama odayı biraz açsın diyorsan en sondaki zaten koltukların siyah halı biraz daha açık olsa iyi olur

Back
X