LÜTFEN YARDIM. NEO PENETRON FORT L KULLANIP ERTESİ GÜN YEŞİLİMSİ AKINTI YAŞAYAN VARMI?

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
Merhaba hanımlar. 46 yasındayım ara ara menopoz yaşıyorum. Beyaz akıntım sebebiyle neo penetran fitil aldım ilk fitilin ertesinde koyu sarımsı yeşil bir akıntım basladı. Kasıklarımda hafif bir sancı var. Bu fitili kullanıp bu şekilde akıntısı olan varmı? Daha önce 14 günlük olan fitilini kullanmıştım çok kez ama böyle bir durum ilk defa yasadım. Korkudan eczaneyi aradım iltihap söküyor dedi. Kullanmaya devam edin dedi ama korktum bıraktım. Fitil kanama yaparmı? Lütfen kullananlar yazarsa sevinirim

cankm ben kullandım haziranda iltihabı söksün diye veriyorlar zaten sorun yok akması çok iyi :)

cankm ben kullandım haziranda iltihabı söksün diye veriyorlar zaten sorun yok akması çok iyi :)
Cnm ko
Cnm doktor yazmadı ben kendim aldım. Daha öncede çok kullandım ama 14 tane sade olandan bu biraz daha etkiliymiş korktum ilk fitilin sabahı yeşil kahve gıbı akıntım oldu dahada kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…