lütfen yardım Mersin:)

latiyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
4.487
10.625
kızlar eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz bebek denemeleri yapıyoruz ve 4 aydır olmuyor. doktora gidecez fakat referans almak istiyorum. mersin'de tavdçsiye edebileceğiniz özel hastane ve doktor konusunda yardımcı olur musunuz. şimdiden teşekkürler.

daha yeni evlisiniz okadar sıkıntı yapma sorun nedir acaba hiçbir doktora göründünüz mü eşin sperm testi yaptımı
teşekkür ederim cevabın için. işte ilk kez gidecem kontrole. durumum nedir ne değildir diye. mersinde misiniz?

Forum yaşam hastanesi himmet e gulay ozdemir..çok iyi Dr lar tavsiye ederim arkadaşım.bende uzun süredir gitmedigim Dr kalmadı.en son gulay hanima gidiyorum çok memnun kaldım.artık birakmam

eğer mersindeysesen ve hala bir doktor bulmadıysan kesinlikle ve kesinlikle a.kaan koca derim.o kadar harika bir insanı bir daha asla bulamazsın.ben onun çok eski hastasıyım.eğer mersinde olsaydım bir dakika düşünmez gene ona giderdim.maddi manevi en az hasarla bu olayı atlatmak istiyorsan kaan beye hemen yarına randevu al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…