Lütfen yardım kızımın sarılığı çıkmıyor

geçmiş olsun bizim 45günlükken geçti bolbol yıkayın ve güneşe çıkarın bebeginizi güneş çok fayda ediyooo bide bolbol emzirinnn

Anne sütü sarılığı diye bişey duymuştum beslenmesini bi öğün mama bi öğün anne sütü şeklinde yapıyolar bir de kan grubu negatif olan bebeklerde ve kan uyuşmazlığı olan anne babaların bebeklerinde sarlık biraz uzun sürüyomuş ama bi süre sonra geçecektir merak etmeyin florasan ışığının altında tutun bol bol acil şifalar...

gecmıs olsun canım bu her dogan bebekte goruluyor kımınde 3 gun suruyor kımısının 3 ay suruyor benım oglumun 2 ay surdu ılk 13 du sonra 12 ,8, oldu ve yavas yavas gectı sadece bol bol emzırdım baska hıcbırsey vermedım bebegıme bır takım testler yapılmıstı anne sutu sarılıgı dıye de bırsey var 48 saar sutu kesıyorsun sadece mama verıyorsun sarılıgı gecıyor tekrar emzırmeye devam edıyorsun ama dr. normal dogal bı sarılık oldugunu soyledı bende cok uzuluyordum her gelen nıye bu cocugun yuzu sarı, yesil hatta mor dıyenler oluyordu ne kadar esmer dıorlardı daha da uzuluyordum 2 ay sonra kar gıbı oldu oglum, allah senın yavrunada acıl sıfalar versın hemen ıyılesın inşallah

ha bırde günes cok onemlı ellerı ayakları hergun 5 dk mutlaka gunes gorsun aslında 10 dk dıo drlar ben cıkarıyordum eldıvenlerını corablarını balkonda gozlerıne gunes gelmıycek sekılde 10-15 dk oturuyordum hem temız hava alıyordu temız hava bol oksijen de onemlı, karacıger foksıyonlarına bakılıor bırtakım hormon testlerı yapılıor bızımkınde hepsı temız cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…