Çocuk Hastalıkları Lütfen yardım kızamıkçık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

voixs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
5
0
86
Diğer
9 aylık bebegim haftasonu önce yüzünde sonra vücuna yayılan döküntüler çıkarmaya başladı hava o kadar sıcaktı ki sıcaktan olacagını düşündüm.dün doktora götürdüm bir kaç dr. baktı önce kızamıkçık sonra yok değil dediler ama yinede kan aldılar. bikaç saat sonra ögrenecegim.Nedir bu kızamıkçık netten baktım ama 2 yaşından önce görülmüyormuş benim kızım daha çok minik kötü bişiy olur mu?Beni gibi bebegi erken kızamıkçık geçiren var mı ne yapamalıyım bana yol gösterin lütfen...

canım ateş falanda varmi bunun yanında..
bence başka doktorada götür derim.
ates falan yoksa sıcaktan islikte olur
benim kızımın her yeri öyle resmen isilik döküyor

ben olsam başka dr götürürdüm canim
geçmişolsun

Çok teşekkür ederim canım ateş sonradan olmaya başladı 37 buçuk oldu en fazla.Belkide daha fazla olmuştur ama korkunc sıcaktan fark etmemiş olabilirim. Önce yüzü gözaltları kızardı.Sonuçu ögrendik kızamıkçık degilmiş ama ona benzer bir virüsmüş.Dogru düzgün ilaç bile vermediler kendi kendine gecer dediler bol sıvı ve istirahat önerdiler.

benim kızımda şu an 9 aylık 8 ayında çıkardı dok nasıl anlamamış benim kızımda akşam hiç bir şeyi yoktu sabah uyandıkki kızın her tarafı küçük küçük kırmızı değilde pepsiye yakın ialiğe yakın bir şey atmış biz alerji zannettik dok kontrolümüz vardı bizim dok ensesinde lenf bezleri şşimiş bu yüzden kızamıkçık dedi hiç bir şey vermedi ilaç verilmiyo zaten ateşi olura ateş düşürücü ver dedi çok şükür ateşde olmadı 3 gün içinde geçer dedi 3 gündede geçti korkulacak bir şey yok bir yaşı altında olan bebeklerde olabiliyomuş bir yaşında aşısı yapılıyo zaten

sagol canım, kızımın kafasının arkasındaki lenf bezleride şişmişti bütün belirtiler kızamıkçıgı gösteriyordu nedense kızamıkçık degilmiş, sadece cok küçük kaldıramaz diye korktum. Bir hafta oldu benekler geçiyor nihayet.İlginize teşekkürler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…