yok hekimimiz ondan bahsetti, bağlama tekniği de var ama ben bunu tercih etmiyorum dediYani bazi veterinerler bağlama yapıyor o xaman kizginligi geçmiyor yoksa normal değil o hareketi
alışkanlık olmuş olabilir bi süre sonra unutacaktır zaman tanıyın biraz yanlız rahim alındı ama yumurtalıklarda alındığından eminsiniz değil mi küçük bir parça kalmış olsa bile hormon salgılanmaya devam eder tiroid bezleri ile de ilgili olabilir ama önce bir müddet bekleyin çoğu hayvan kısırlaştıktan sonra da aynı hareketleri alışkanlıktan ötürü bir müddet daha devam edip sonra unutuyoryok hekimimiz ondan bahsetti, bağlama tekniği de var ama ben bunu tercih etmiyorum dedi
rahmi tamamen aldı, ameliyat sonrası gösterdi hatta
acaba alışkanlıktan mı yapıyor diyorum ama ısrarla yapıyor....
2 yumurtalığı da ameliyattan sonra gördüm evetalışkanlık olmuş olabilir bi süre sonra unutacaktır zaman tanıyın biraz yanlız rahim alındı ama yumurtalıklarda alındığından eminsiniz değil mi küçük bir parça kalmış olsa bile hormon salgılanmaya devam eder tiroid bezleri ile de ilgili olabilir ama önce bir müddet bekleyin çoğu hayvan kısırlaştıktan sonra da aynı hareketleri alışkanlıktan ötürü bir müddet daha devam edip sonra unutuyor
O zaman alınmıştır yüksek ihtimalle veterinerinize de güveniyorsanız sıkıntı yok beklemenizi tavsiye ederim devam ederse troid bezlerine baktırırsınız2 yumurtalığı da ameliyattan sonra gördüm evet
içerde parça kalma ihtimali yüksek mi ?
2 tane damara benzeyen kalın bişey uçlarında da top gibi yumurtalıklar vardı 2sinde de
rahimlerinin nasıl bir şey olması gerektiğini bilmiyorum ama her şeyi çıkardığını söyledi
Yapar çok normal, o hareket üstünlük kurma anlamına da gelir. Dikkatini dağıtarak sorunu çözmenizi öneririmmerhaba kızlar daha öncesinde köpeğimi kısırlaştıracağımla ilgili konu açmıştım
geçen hafta kısırlaştırdım,
dikişleri acımıyor zannedersem çünkü koşup oynuyor eski haline geri döndü,
tuvalete çıkarırken nolur nolmaz diye merdivenleri kucakta indirip çıkarıyorum
ameliyat olduğundan beri yer yatağında yatıyoruz sırf yüksek yere zıplamasın acımasın diye
ama bu köpek bir kaç gündür çiftleşme hareketi yapıyor bacağımıza
ne yaptıysak unutturamadık
komik oluyor ama bi yerden sonra sinirlerim zıplıyor artık
iş yapamıyorum, ayaklarımı uzatıp oturamıyorum
tırmalıyor ısırıyor bacağımı o poziyona getirmemi istiyor
kısırlaşmadan önce de azgındı, hala azgın
ne yapmam gerek bu hareketi unutmasını istiyorum artık
dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım ama 1 dakika bile sürmüyor
hayırdan da anlamıyor
dişi bu arada
Oglumuzu kisirlastirali 1 yıldan fazla oldu ancak çiftleşme hareketi geçmedi. Kisirlastirmadan önce bacagimiza kolumuza eve gelen misafirlere yapisiyordu bizde ona bir ayıcık aldık ve ona alistirdik. Kisirlastirdiktam sonra eskisi gibi sürekli yapmasi kalmadı ama arada bir aklına geliyor. Yalniz soyle bir durum var o hareket üstünlük kurma hareketi sahiplenmeye calisma hareketi de olabiliyor köpeğinizi iyi takip edin o zaman anlarsiniz hangi amaçla yaptığını bizimki aşırı heyecanlaninca ,oyun oynarken onu fazla bastırıyorsak yada çok hararetli oyun oynuyorsak yapıyor o hareketi sizin kopeginizdd bundan dolayı yapıyor olabilirmerhaba kızlar daha öncesinde köpeğimi kısırlaştıracağımla ilgili konu açmıştım
ameliyat olduğundan beri yer yatağında yatıyoruz sırf yüksek yere zıplamasın acımasın diye
hayırdan da anlamıyor
dişi bu arada
Libidosu yüksekmişmerhaba kızlar daha öncesinde köpeğimi kısırlaştıracağımla ilgili konu açmıştım
hayırdan da anlamıyor
dişi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?