• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım. kasıklarda gerilme ve ağırlık hissi

tatlicadi1

Mucizem
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
2.829
3
66
Ankara
merhaba arkadaşlar

sat 2 marttı. aslında tamda hasta olmadım. sadece kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü. bende hasta olduğumu ama olamadığımı düşündüm açıkçası. zaten düzensiz adet dönemlerim ve gününde gelincede epey şaşırmışmıştım ama işte çocuk istediğim için stres yapıp hasta olamadığımı düşündüm ve önemsemedim.

fakat o zamandan beri genelde her sabah ama özellikle ilişki olan gecelerin ertesi sabahında kasıklarımda bir gerilme hissediyorum. akşama doğru azalıyor bazen hissetmiyorum bile ama sabahları o gerilme ile uyanıyorum. böyle sanki orda birşey varmışta ağırlık yapıyormuş gibi geliyor. arada atmalarda oluyor. böyle tuhaf birşey hiç duymadım o yüzden bana yardımı dokunabilecek birşeyler biliyorsanız lütfen söyleyin.

canım hemen bi test yap kasıklardaki ağrı ve kanama dış gebelik belirtisi olabilir ihmal etme sakın
dış gebelik yaşamış bir insan olarak umarım değildir diyorum
ve hemen en kısa sürede hatta şimdi iyi bir doktora git betahcg testi yaptır gebelik testi yani

şimdimi gidim. olabilirmiyim gerçekten. ben 2 martta yani o tuhaf olmayan hastalandığım gün yaptım idrar testi negatifti ondan önemsemedim zaten. kesin stres yaptım diye.

şimdi gidemem ama yarın gidim o zaman. belkide dış gebeliktir senin dediğin gibi arkadaşım. off korktum şimdi ya :50:

Kadın doğumcuya git bence hem testlerin yapılır hemde ultrasonda bakar kesin sonuç alırsın.İnşallah kötü bir şey yoktur.RABBİM gönlüne göre versin.

teşekkür ederim. bi sağlık ocağınamı gideyim yoksa direk hastanede kadın doğoumamı gideyim?

bence kadın doğuma git canım ihmal etme konuyu.. sağlık ocağına da gitsen örneğin testin negativ çıksa bile bir kontrolden geçmen gerekecek.. en iyisi bir kadın dopuma git gerekli tahlil ve kontrollerin yapılsın..

Kadın doğumcuya git bence hem testlerin yapılır hemde ultrasonda bakar kesin sonuç alırsın.İnşallah kötü bir şey yoktur.RABBİM gönlüne göre versin.

bence kadın doğuma git canım ihmal etme konuyu.. sağlık ocağına da gitsen örneğin testin negativ çıksa bile bir kontrolden geçmen gerekecek.. en iyisi bir kadın dopuma git gerekli tahlil ve kontrollerin yapılsın..

tamam yarın gideceğim hemen. korktum dış gebelik falansa diye.
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. inşallah kötü birşey çıkmaz...

canım dün işyerindeydim ve tam çıkış saatimde gördüm mesajını sana yazmayı kendime bi borç bildim
sağlık ocağı olmaz her doktor teşhis koyamaz nerede yaşıyorsun bilmiyorum
ama acilden girebilirdin akşam
çünkü ben gider gitmez hastaneye yatırıldım
allahım korusun inşallah deyilsindir önemsiz birşeydir
öyle olursada korkma gelip geçiyor işte herşey ben yaşadım bitti şimdi sağlıklı bir gebeliğim var 3 aylık çok şükür

Son düzenleme:
Ya merak ettim bende yakın zamanda dış gebelik yaşamış biri olarak zor bir durum inşallah dış gebelik değildir, tesadüfen okudum burayı ve çok endişelendim.. Umarım iyisindir, sonuçtan bizide haberdar edermisin??

ne dış nede başka bir gebelik mevcut değil.

doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. onun etkisi sanırım. hala arada kasık ağrısı çekiyorum ama başka problemimi yokmuş

ilgi için çok teşekkür ederim

ne dış nede başka bir gebelik mevcut değil.

doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. onun etkisi sanırım. hala arada kasık ağrısı çekiyorum ama başka problemimi yokmuş

ilgi için çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun arkadaşım..
bende de rutin bir kontrolde miyom ve over kist çıktı..
şim sadece takip edeceklermiş...

çok geçmiş olsun arkadaşım..
bende de rutin bir kontrolde miyom ve over kist çıktı..
şim sadece takip edeceklermiş...

sanada çok geçmiş olsun canım..

nedir bu kadınların çektiği diyorum 1 haftadır. Gerçi Allah dermansız dert vermesin şükür ama yinede üzülüyor insan.

Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlarım..Ben de hamile kalmak isteyen bir anne adayıyım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim, daha neler öğrenicez acaba.. Ama çok şükür iyiyim, hatta bu ay yine sol kasığımda bir ağırlık hissediyorum. Ağrı değil ama sanki bir kum torbası bağlamışlar gibi ağırlık..Bir süre bekleyip duruma bakacağız :) Allah yardımcımız olsun kızlar.

Back