• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIM..:(kasik agrisi ve akinti..ve PKO..:(

turkuaz04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
73
1
6
Ağrı
arkadaslar ne olur yardım edin..:(..ben pko hastasıyım evlenmeden once adetlerim düzensiz olurum ama evlendigimden beri düzenli 35 gunde bir oluyorum..daha doğrusu oluyordum bu ay adetim bugün itibariyle tam 1 ay gecikti..dün ilişkiye girdik(afedersiniz) bu sabahtan sol kasığında çok asiri bir agri ve asiri bi akintiyla uyandım..6 aydır evliyim ve 4 aydır cocuk istiyorum..sizce geç döllenme olmuş müdür..hamile olabilir miyim..?

canım grip hamilelik belirtisi değil böyle herşeyi hamileliğe yorarsan kendin üzülürsün bana kalırsa en güzeli doktora gitmen tekrar hala gebelik yoksa 1 ay geçmiş geç döllenme olsa bile kanda artık mutlaka gebelik çıkar.... eğer yoksa söktürücü kullanırsın....Kist de olabilir varsa böyle bişey erken önlem alır denemelere devam edersin............. pko varsa adet bittikten 7 gün sonra soğan suyu kürüne başla mutlaka ............ Rabbim bekletmesin inşallah en kısa zamanda kavuş bebeğine............

Son düzenleme:
canım grip hamilelik belirtisi değil böyle herşeyi hamileliğe yorarsan kendin üzülürsün bana kalırsa en güzeli doktora gitmen tekrar hala gebelik yoksa 1 ay geçmiş geç döllenme olsa bile kanda artık mutlaka gebelik çıkar.... eğer yoksa söktürücü kullanırsın....Kist de olabilir varsa böyle bişey erken önlem alır denemelere devam edersin............. pko varsa adet bittikten 7 gün sonra soğan suyu kürüne başla mutlaka ............ Rabbim bekletmesin inşallah en kısa zamanda kavuş bebeğine............

aminnnnn...çok teşekkür ederim cevabınız icin..:)

Back