- 26 Aralık 2016
- 810
- 571
- Konu Sahibi damlaainkorea
Kizlar bebeğim bugün karma asi oldu şu an ateşi 37.5, 2 aylık.. Ne yapmalıyım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calpol maalesef yokCalpol verin, nemli pamukla vucudunu silebilirsiniz, ates dusurucu fitil yapabilirsiniz yarim
Calpol zaten yok evde su anda emziriyorum çok teşekkür ederimCalpol falan vermeyin 37,5 ateşe (ateş bile sayılmaz). Eğer emziriyorsanız bol bol emzirin, ateşi takip edin. Ufak bir duş aldırabilirsiniz ılık suyla.
Her ihtimale karşı alın eczaneden calpol kenarda bulunsun. Ölçüsünü de sorunCalpol zaten yok evde su anda emziriyorum çok teşekkür ederim
Yine alabilirseniz alın elinizin altında bulunsun ama şimdilik ateşli sayılmaz bebişCalpol zaten yok evde su anda emziriyorum çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBol bol emzirib çok kalın giydirmeyin yeter. Yaşı çok küçük ateş düşürücü için. Ateşi de çok yüksek değil.
Çok teşekkür ederim37.5 çok yüksek bir ateş değil, öncelikle sakin olun. Sık araliklarla ateşini ölçün. İnce giydirin, ılık kompres yapın. Düşmemesi durumunda yarım ölçek calpol verebilirsiniz.(Kilosu ile uyumlu olarak doktora danışın) birkaç gün ateş devam edebilir. Endişe etmeyin.
Bir ara 38 oldu şimdi Normale döndü inşallah gene yukselmez çok teşekkür ederim ♡♡♡Yine alabilirseniz alın elinizin altında bulunsun ama şimdilik ateşli sayılmaz bebiş
Çok teşekkür ederim burada calpol satilmiyor ama mutlaka muadili vardır. Su an ateşi düştü bu karma asi neymis böyle bir sürü virüs valla cocuk asi olurken ben ağladım iki bacağından yapıldı Allah herkesin yavrusunu bağışlasınDamla bizde olduk bir iki hafta oldu, kalın giydirme koluna dikkat et duş aldırma ve nöbetçi eczaneden calpol al
Sorma ya benimde içim gitti üç aşı birden çocuğumuza insan kahroluyor ama sağlıkları iyi olsun idare edeceğiz ne yapalım muadili sor muhakkak ateş düşürücü iyi geldi bizeÇok teşekkür ederim burada calpol satilmiyor ama mutlaka muadili vardır. Su an ateşi düştü bu karma asi neymis böyle bir sürü virüs valla cocuk asi olurken ben ağladım iki bacağından yapıldı Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
Tabii daim olsun sağlıkları ♡♡♡ teşekkür ederim canım benimSorma ya benimde içim gitti üç aşı birden çocuğumuza insan kahroluyor ama sağlıkları iyi olsun idare edeceğiz ne yapalım muadili sor muhakkak ateş düşürücü iyi geldi bize