LÜTFEN YARDIM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :/

Canım ilk on bes yirmi gunluk surecte avatardan farkım yoktu hatta alcım cıktıgında hastaneyi ayaga kaldırdım bu ne boyle diye insana asla degismicek gibi geliyo ama 34. Gunundeyim daglar kadar fark var hem gozlerim benimde bildigin cekikken yusuuvarlak afacan gibi bakıyodum ama zamanla inan cok degisiyo he suan asırı memnun muyum hayır ama anormalliklerim kayboldu ve gunden gunede gecicek duzelicek canını sıkma hic

Canım ilk on bes yirmi gunluk surecte avatardan farkım yoktu hatta alcım cıktıgında hastaneyi ayaga kaldırdım bu ne boyle diye insana asla degismicek gibi geliyo ama 34. Gunundeyim daglar kadar fark var hem gozlerim benimde bildigin cekikken yusuuvarlak afacan gibi bakıyodum ama zamanla inan cok degisiyo he suan asırı memnun muyum hayır ama anormalliklerim kayboldu ve gunden gunede gecicek duzelicek canını sıkma hic

Merhaba yazdiklarinizi gorunce kendi halimi animsadim ben ameliyat olalı 32 gün oldu ilk 2hhafta kabus gibiydi bir daha hic eskisi gibi bakamayacagimi düşünüyordum ama yavaş yavaş normale dondu gülüşüm tam olarak düzelmedi ama yine de ağzımi kapatmadan gülmeye basladim ☺ yani caninizi sikmayin onlar normale dönüyor. benim de hala burun kenarlarında özellikle sol tarafim da şişlikler var 6 ay olmasını bekliyorum umarım o zamana düzelir. Özetle herkesin burnu güzel olur inşallah

Merhaba yazdiklarinizi gorunce kendi halimi animsadim ben ameliyat olalı 32 gün oldu ilk 2hhafta kabus gibiydi bir daha hic eskisi gibi bakamayacagimi düşünüyordum ama yavaş yavaş normale dondu gülüşüm tam olarak düzelmedi ama yine de ağzımi kapatmadan gülmeye basladim ☺ yani caninizi sikmayin onlar normale dönüyor. benim de hala burun kenarlarında özellikle sol tarafim da şişlikler var 6 ay olmasını bekliyorum umarım o zamana düzelir. Özetle herkesin burnu güzel olur inşallah

Aynen oyle fare gülüşü gidiyo gün gectikce dogal gulusunuze dogru:) umarım dediginiz gibi..

daha öncede bu konuyu açmıştım evet ama kafayı yiyecem artık yeni burnuma yüzüme alışamıyorum daha 15 gün oldu ameliyat olalı ama kendime düzeleceğime dair söz geçiremiyorum aynaya her baktığımda kendimi domuz gibi hissediyorum burnum uzun yamuk kemerli kırıktı şimdi çok başka bi burun gözler aval aval bakıyor üst dudak desen yok gülemiyorm sanki botoks yapmışlar yüzüme kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin bu durum düzelecek mi sağ tarafım hepten şiş ameliyat 4 saat sürdü morluklar felan geçti ama gülüşüm gözlerim yok napacam ben burnum çirkin değil güzel herkes çok beğeniyo ama ben kendimi beğenmiyorum sorun o tuhaf hissediyorum kendimi nolur biri bişiler sölesin :KK43:(
canim benim 29.gunum benim fotolrima bak.mavi kazakli resimde bende 15gunlugum enson.halim bryaz bogazli palto.var gittikce duzelio sorun etme tabi seni.hormedigim.icin ne bise diyemicem

Konuyu ben açtım ama ortadan da kaybolmuş gibi oldum hepinize çok ama çok teşekkür ederim geçeceğini bildiğim halde toparlayamıyorum kendimi evet daha önemli özellikle sağ tarafım bakışlar yavaş yavaş düzeldi dudakta iyi ama bu ödemler psikolojimi bozdu işe dahi gitmiyorum sırf bu yüzden :KK43:

Canım benim 2 gün sonra 4 ay olacak. Ödemlerin çoğu gitti.Kimse ödem var demiyor.
Ama kendimi iyi bildiğim içim ödemlerimin farkındayım.Az da olsa var yani.Şükür botokslu halim ve gülememe durumum geçti.Benim uzun sürmüştü bu durum.

Allahım bana da bu 4. Ayı görmeyi nasip etsin :KK43:

Canım ben de ayni şekilde ameliyat oldum 10.günümdeyim. Ameliyatım 4.5 saat sürdü ve burnumda eğrilik vardı ayrıca estetik ameliyatı da oldum. Şuna burnumun ucu Kaşlarımın arası vs herşey çok Şiş. Çok doğal bu durumlar . Zamanla Vücudunun iyileşme süresine göre burunlarımız oturacak. Şişlik inecek o domuz gibi olan görünüş bitecek sadece artık zaman sabretme zamanı kendini sakin yıpratacak Düşünceler içerisine girme :)

Tatlım çok teşekkür ederim ne kadar pozitifsin keşke bende bu kadar olumlu bakabilsem uyusam uyansam altı ay geçmiş olsa

Canım öyle elbette ki sana da geçmiş olsun gerçekten zor bi süreç yani bu kadar zahmetli olduğunu bilseydim inan bi kez daha düşünürdüm :) yani ameliyatı bile sorun etmedim kendime ama bu geçmek bilmeyen zaman insanı perişan ediyo inş Rabbimin izniyle herşey yolunda gider

Canım ben de ayni şekilde ameliyat oldum 10.günümdeyim. Ameliyatım 4.5 saat sürdü ve burnumda eğrilik vardı ayrıca estetik ameliyatı da oldum. Şuna burnumun ucu Kaşlarımın arası vs herşey çok Şiş. Çok doğal bu durumlar . Zamanla Vücudunun iyileşme süresine göre burunlarımız oturacak. Şişlik inecek o domuz gibi olan görünüş bitecek sadece artık zaman sabretme zamanı kendini sakin yıpratacak Düşünceler içerisine girme :)

Canım nasıl oldun sen teşekkür ederim bu arada inş güzel olacak herşey

Canım nasıl oldun sen teşekkür ederim bu arada inş güzel olacak herşey
Şuan daha bir ay olmamasına rağmen o kadar memnunum ki burnumun şeklinden :) Morluklarım geçti çok şükür tabiiki burun ucu iki kaş arası falan oraları hep şiş :) önden çok harika bir görüntü olduğunu söyleyemem ama ona bile alıştım artık . Ama burnumun sol kanadında derim çok ince olduğundan dolayı minik bir morarma ve göçüklük var .Doktor bunun geçebileceğini söyledi derimin ince olmasından kaynaklı bir durummuş . Burun çökmesi vs bununla alakası yokmus .Masaj verdi günde bir kez 5 dk uygulamalık . Bunu yaptıktan 1 ay sonra tekrar gidicem .İnşallah iyi olur pozitif olmak dışında yapabileceğimiz inan hiç bir şey yok :)

Şuan daha bir ay olmamasına rağmen o kadar memnunum ki burnumun şeklinden :) Morluklarım geçti çok şükür tabiiki burun ucu iki kaş arası falan oraları hep şiş :) önden çok harika bir görüntü olduğunu söyleyemem ama ona bile alıştım artık . Ama burnumun sol kanadında derim çok ince olduğundan dolayı minik bir morarma ve göçüklük var .Doktor bunun geçebileceğini söyledi derimin ince olmasından kaynaklı bir durummuş . Burun çökmesi vs bununla alakası yokmus .Masaj verdi günde bir kez 5 dk uygulamalık . Bunu yaptıktan 1 ay sonra tekrar gidicem .İnşallah iyi olur pozitif olmak dışında yapabileceğimiz inan hiç bir şey yok :)
Senin adına çok sevindim inan ne güzel inş benimde yüzüm güler

X