LÜTFEN YARDIM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :/

carpe_diem__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
133
17
36
daha öncede bu konuyu açmıştım evet ama kafayı yiyecem artık yeni burnuma yüzüme alışamıyorum daha 15 gün oldu ameliyat olalı ama kendime düzeleceğime dair söz geçiremiyorum aynaya her baktığımda kendimi domuz gibi hissediyorum burnum uzun yamuk kemerli kırıktı şimdi çok başka bi burun gözler aval aval bakıyor üst dudak desen yok gülemiyorm sanki botoks yapmışlar yüzüme kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin bu durum düzelecek mi sağ tarafım hepten şiş ameliyat 4 saat sürdü morluklar felan geçti ama gülüşüm gözlerim yok napacam ben burnum çirkin değil güzel herkes çok beğeniyo ama ben kendimi beğenmiyorum sorun o tuhaf hissediyorum kendimi nolur biri bişiler sölesin (

Canim çok normal sonuçta dört saatlik bir ameliyat gecirmissin benim de ameliyatim o kadar sürmüştü. Ben şuan 7. Aydayim ve memnunum ilk aylari hatirlamak bile istemiyorum. Özellikle ilk 2 haftada çok zorlanmistim bence sabretmelisin. Görüntü olarak benim de domuz burnu gibiydi ama sonradan o burun ucu düşüyor ve normal haline geliyor yani ilk baslarda burnumu gorene bir değişik gelebilirdi Burun yapim çünkü çok sis ve kalkikti ama şimdi ben söylemezsem kimse anlayamaz o kadar doğal oldu :) senin de öyle olacaktır üzülme eminim ki suanki hali bile eski halinden kat be kat iyidir bunu düşünerek teselli et kendini :)

Hiç kendini üzme.Hepsi geçecek.Benim o uyuşukluk ve botokslu hallerimin geçmesi bayağı sürdü.Nerdeyse 2 ayı bile geçmişti.

gökçe96 ah bide ben buna kendimi inandırabilsem bir burun bi insanı bu kadar mı değiştirir kendimi o kadar çirkin hissediorum ki rahat rahat gülememek mahfediyor beni işe gitmiyorum sırf bu yüzden

gökçe96 ah bide ben buna kendimi inandırabilsem bir burun bi insanı bu kadar mı değiştirir kendimi o kadar çirkin hissediorum ki rahat rahat gülememek mahfediyor beni işe gitmiyorum sırf bu yüzden

Canim ben de öyle hissetmistim bunlar normal olanlar. İki gözüm de sismisti. Dudaklarim burnum yanaklarim inanir misin alnim bile sismisti. Hatta dudaklarim o kadar sismisti ki babam bari dudaklarina da botox yaptir yakisti tam olsun diye dalga geçmişti. Bir bir buçuk ay sonra büyük oranda inmişti benim sislerimin hepsi. Sen de sabret. Burnuna gelince burnunu hic mi begenmedin yoksa yüzünün şişmiş olmasindan mi sikayetcisin?

1. Kızlar benimdun tamponlar alindi dr kkabukkari içini herşeyi ttemizlediama bgn yine kan pihtilari var snr olyrm dr sakin kurcalama dedi siz nasıl atlattnz bu durumu sprey ve krem gecrrmi

Canım ben de ayni şekilde ameliyat oldum 10.günümdeyim. Ameliyatım 4.5 saat sürdü ve burnumda eğrilik vardı ayrıca estetik ameliyatı da oldum. Şuna burnumun ucu Kaşlarımın arası vs herşey çok Şiş. Çok doğal bu durumlar . Zamanla Vücudunun iyileşme süresine göre burunlarımız oturacak. Şişlik inecek o domuz gibi olan görünüş bitecek sadece artık zaman sabretme zamanı kendini sakin yıpratacak Düşünceler içerisine girme :)

1. Kızlar benimdun tamponlar alindi dr kkabukkari içini herşeyi ttemizlediama bgn yine kan pihtilari var snr olyrm dr sakin kurcalama dedi siz nasıl atlattnz bu durumu sprey ve krem gecrrmi
Ben bu sorun için deniz suyu kullanıyorum ve işe yarıyor o kadar normal ki bunların olması. Sen burnunu ellememeye dikkat et şuna hassas bir burun yapısı mevcut oluyor ameliyat sonrası

Ayrıca şunu belirteYim benim de ayni şekilde üst dudağım hala hareket etmiyor ama bu da zamanla geçeçek bu şikayetleri geçirecek hiç bir şey yok zaman dışında

happy78 sen ne zaman ameliyat olmuştun ödemlerin felan varmıydı peki?
Canım benim 2 gün sonra 4 ay olacak. Ödemlerin çoğu gitti.Kimse ödem var demiyor.
Ama kendimi iyi bildiğim içim ödemlerimin farkındayım.Az da olsa var yani.Şükür botokslu halim ve gülememe durumum geçti.Benim uzun sürmüştü bu durum.

Benim daha çok yeni ya 9.gunum bugün ya bide haftaya ise başlıca bi ağırlık var orda sanki hic gidesim yok biyere bide o kan pihtilari o spreyle akiomu cnm kanlar pihtilasti ama dr kurcalama dedi

Benim daha çok yeni ya 9.gunum bugün ya bide haftaya ise başlıca bi ağırlık var orda sanki hic gidesim yok biyere bide o kan pihtilari o spreyle akiomu cnm kanlar pihtilasti ama dr kurcalama dedi
Burun içini yıkayıp o kan pıhtılarını yumuşattığını biliyorum.sonrasında bir kulak çöpü ile narin hareketler ile burun kenarlarındaki pıhtıları temizleyebilirsin ancak aman dikkat burnunun içini öyle temizleme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…