- 2 Ocak 2024
- 23
- 3
- 6
- 38
- Konu Sahibi annelik duygusum
-
ben 10.gunu yaptigimda negatif cikmisti oylede oldu negatif sonuclandi yani erken gebelik testi yapin yapacaksaniz silikde olsa cikar varsa gebelikMerhabalar benimde ikinci asilamam bugün 10. günüm baş agrisi ve kasık ağrım var arada mide bulantısı test yapsam mı bilemedim sizler ne zaman yaptınız sonucunuz ne zaman belli oldu yardımcı olursaniz sevinirim
Adetim de üc gün gecikti normal gebelik testim var elimdeben 10.gunu yaptigimda negatif cikmisti oylede oldu negatif sonuclandi yani erken gebelik testi yapin yapacaksaniz silikde olsa cikar varsa gebelik
nasil yani gecikme oldumu normalde asilamanin 14.gunu adet gunu sayiliyo sizinki erkenmi oluyoAdetim de üc gün gecikti normal gebelik testim var elimde
Asilama yapaildiginda adetime 1 hafta vardinasil yani gecikme oldumu normalde asilamanin 14.gunu adet gunu sayiliyo sizinki erkenmi oluyo
anladim test yapin tabi varsa cikar gecikmede olmus hem doktorunuz ne zmn test yapmanizi soylemistiAsilama yapaildiginda adetime 1 hafta vardi
Doktorum bir tarih söylemedi test icinanladim test yapin tabi varsa cikar gecikmede olmus hem doktorunuz ne zmn test yapmanizi soylemisti
Canım benim 10ö günde çok ince silik çizgi vardı ben onu iğneye yordum açıkçası anlamlı gelmedinbir 4 gün daha bekleyeyim dedimben 10.gunu yaptigimda negatif cikmisti oylede oldu negatif sonuclandi yani erken gebelik testi yapin yapacaksaniz silikde olsa cikar varsa gebelik
oda bi garipmis soylemesi gerekirdi neyse gecikme oldu diyosun yapin yada kan verin kesin sonuc icinDoktorum bir tarih söylemedi test icin
anlamadim ne demek istediginiziCanım benim 10ö günde çok ince silik çizgi vardı ben onu iğneye yordum açıkçası anlamlı gelmedinbir 4 gün daha bekleyeyim dedim
Aşılamanın 10.gününde negatif görmüşsünüz ya. Silik de olsa çıkar demişsiniz. Ben de şey demek istedim ben çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 10.günde hala silik çizgi görüyorum bunun gebelik olduğunu düşünmüyorum yani ya 10. Güne kadar da bazen aldatıcı çizgi çıkabiliyor demek istedim.anlamadim ne demek istediğinizi
ben kaset test yapmistim sizin yaptiginiz test erken gebelik testimi tabi cnm herkes bir degil sonucta benim 8.gunden sonra gecmisti igne etkisiAşılamanın 10.gününde negatif görmüşsünüz ya. Silik de olsa çıkar demişsiniz. Ben de şey demek istedim ben çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 10.günde hala silik çizgi görüyorum bunun gebelik olduğunu düşünmüyorum yani ya 10. Güne kadar da bazen aldatıcı çizgi çıkabiliyor demek istedim.
Kuzum benimkide kaset test yani negatif biliyorum ama hala daha o kıl şeklinde gölge beliriyor. Daha önce negatifken bende hiç kuruma çizgiside çıkmazdı bak aşağıya koydum bugünkü testi ilk anda belirmedi ama 5 10 dk içinde belirdi. Ay ben kendimi kandırmak istemiyorum cidden bence hala tam olarak iğneyi atamadım ben. Açıkçası gebe olduğumu düşünmüyorum boşuna kendimi yoruyorum bir daha da böyle bir hevesle testi takip etmeyeceğim amaan varsa zaten illa bir noktada kendini belli edecekben kaset test yapmistim sizin yaptiginiz test erken gebelik testimi tabi cnm herkes bir degil sonucta benim 8.gunden sonra gecmisti igne etkisi
insallah hamilesinizdir bnce testle hic ugrasmayin kan verin guzel sonucla karsilasirsiniz umarim ❤❤Kuzum benimkide kaset test yani negatif biliyorum ama hala daha o kıl şeklinde gölge beliriyor. Daha önce negatifken bende hiç kuruma çizgiside çıkmazdı bak aşağıya koydum bugünkü testi ilk anda belirmedi ama 5 10 dk içinde belirdi. Ay ben kendimi kandırmak istemiyorum cidden bence hala tam olarak iğneyi atamadım ben. Açıkçası gebe olduğumu düşünmüyorum boşuna kendimi yoruyorum bir daha da böyle bir hevesle testi takip etmeyeceğim amaan varsa zaten illa bir noktada kendini belli edecekiğneyi ta geçen hafta pazartesi vurmuştum. Bat normalde 9 şubat ama bence 11 12 yi bulur bu ay gecikir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?