Lütfen yardım =( İstanbulda estetik

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
96
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu yaz estetik ameliyat olmak istiyorum emekli sandığına bağlıyım bana hem 1500 tl yi aşmıcak hemde iyi ameliyat yapan birilerini öneririmisiz devlet hastanelerinde nerede olabilirim tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?

cnm sadece estetik olacaksan sosyal güvenlik kurumu ödemedigi icin emekli sandıgına baglı olmanın bir faydası olmuyor

bence buradaq arama motorundqa bi tur at, bazi yazilarda 1500 a olan arkadaslar vardi, onlar belki birdaha buraya girmiyor yyani cvp gelme olasiligi az olabilir.. bence bi aramadan ara derim yada googla'1500 ytl kadinlar kulubu gibi seyler yazip hemen direk sayfaya yonlendirebilir.

mesela birtane linki buldum belki isine yarar http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-dr-mehmet-veli-karaaltin-hakkinda-bilgi.html

yaz gitsin kiz
zaten eger olmiyacak biseyse silerler, sen silmeden :)

ne yazacagina bagli yani

okey kızlar söylüyoruuuuum
ya ben diyorum ki hani devlet burunda et veya ne bilim kemik eğriliği varsa falan karşılıyor ya doktorumuza çıtlatsak sanki öle bi ameliyat yapacakmış gibi belgelere geçse ama estetik yapsa olmazmı....
ama samimiyetine inandığınız bi doktora söyleyebilirsiniz bunu.......
bu nerden aklıma geldi onuda anlatayım bi özel hastaneye gitmişti lazer yapacaktım doktora öğrenciyim falan diyince ben aldırmış gibi yaparız demişti beş kuruş ödememiştim yani demekki böle şeyler mümkünmüş....üstelik vallahi hayatta böle şeyleri bilmem aklımın ucundan bile geçmemişti...,
yani doktorun hakkıdır elbette böle bişeyin hakkını almalı ama bi kısmını sağlık karnesi karşılamış olur sende düşük bi fiyat vermiş olursun olmazmı...
doktorumla samimiyet kurabilirsem bi ara söylicem.. sonrasını anlatırım size dua edin bana

Zaten devlet hastanelerindeki estetikler bu yöntemle yapılor genel de ben de araştırıyorum bakalım umaraım uygun iyi bir dr bulurum

bu tarz ameliyatlar çok fazla oluyor zaten..senin yeni aklına gelmiş olabilir cnm ama yıllarca yapılıyor bu akıllıca! işler...bundan sadece devlet zararlı çıkıyor..dr. da alacağı parayı alıyor bir şekilde...ama bence insanın içi vicdanı rahat birşekilde ve hiçbir şekilde hak yenmeden en doğruyu seçmesi en doğrusu..sonuç da bir de sağlık ve estetiğimiz söz konusuysa bence legal davranıp iyi sonuçları haketmeliyiz...bu benim şahsi fikrim tabi...bir eşya alırken aynısını çok daha ucuza almak için üşenmeden mağaza mağaza gezebilirim ama,bana en uygun burunu yapacak dr.için ücret en son plandadır..unutmayın sağlık ve de estetikte pazarlığın sonuçları hiç iyi olmaz..

Ben katılmıyorum parası olan yaptırıyor ztn 4000 lere 6000 lere e memur çocukları emekli çocukları napsın öğrenciyiz sonçta okdr para veremez ailemiz burnumuzdanda şikyetciyiz devletin yardımcı olması gerekiyor buda sağlık açısından önemli sonuçta psikolojisi bozulanlar var

tamam haklısın da canım devletin estetik giderlerini de karşılaması biraz saçma diil mi! önemli hastalıklarda birçok ilacın parasını bile karşılamazken bu istek biraz lüx bence!! okey bi şekilde farklı teşhislerle estetik yaptırabilirsin yeterki iste ama, o dr.un bundan çıkarı ne olacak hiç düşündün mü? çok çok iyi işinin ehli bir dr. kazanç uğruna böyle birşeyi neden yapsınki zaten yeterince kazanıyor onlar..ve ben işin içinde olduğum halde burun ameliyatıma geç ama ortalama ücreti ödeyip o yöntemlere tercih ettim..burda amacım muhalefet diil sadece bir dost tavsiyesi olsun..sonuçta burda kimseyi tanımıyorum...

canımcım devlet hayrına karşılamıyorya vergi verirken bütün bunların parası önceden hesap edilerek zaten bizim cebimizden çıkıyor hem arkadaşın dediği gibi parası olan için 4 5 milyarın bi değeri yok yaptırır gider ama bizim gibi memur çcukları,eşleri veya öğrenciler ne yapabiliriz kiiiiiiii
para bu işin önemli bi boyutu
ben doktorla görüşmeye gittiğimde 4, veya 6arasında değişir dedi tabi eşim bu kadar çok bklemiyordu bide yeni evliyiz bi sürü taksit ödüyoruz doktor utanmadan kredi çekersin dedi böle bişey içinde kredi çekilmezki yani yazık değilmi insaf

kızlar bu dediginiz isi yaparsa doktor hem sizin basınız yanar hem doktorun tabii yakalanırsanız, o nedenle iyi doktorların yani isimli ünlü ve isinde iyi olanların böyle islere kalkısacagını sanmıyorum yoksa mesleklerinden olurlar, zira bu dediginiz resmi belgede sahtecilige giriyor aynı zamanda da devleti zarara ugratıyorsunuz, estetik amaclı rahatsızlıgınızdan dolayı devletin kaynaklarını tüketiyorsunuz halbuki size verecegi ücret yerine daha önemli bir hastanın ilacı ya da ameliyatı karsılanabilir, bu tip seyleri kafanızda düsünebilirsiniz ama burada paylasmayın, zira editörlerde yakında müdahale edeceklerdir zaten

evet haklısın ben zaten estetik türü ameliyatların devlet tarafından karşılanmasına karşıyım sebebiyse
okadar yaygınlaşırki nede olsa bedava diyip gerekli gereksiz herkes yapar..
konuda kesinlikle olmaz diyorum ama mesela işçiler memurlar vs. için ve gerçekten bi sorun varsa yardım edilmeli

zaten icinde nefes alma sorunu varsa devlet karsılıyor, ya da dudak damak yarıgı gibi saglık sorunlarında, ya da yanık gibi durumlarda, ama sadece estetik amaclıyı karsılamıyor ki bu son derece de normal, maddi durumu cok iyi olmayanlar da devlet hastanesindeki bir doktoru tercih edebilirler cünkü son derece fiyatı uygun olan doktorlar var, ben 800 liraya bile olan duydum yani

Bugün Marmara tıp fakültesi hastanesine gittim Öğretim görevlisi özel randevusu aldım Doç. Dr. Ahmet Sönmezden 125 tl muayne ücreti verdim ameliyatı hast. yapamayacağını söyledi ve 3500 tl istedi verdiğim 125 ti ye çok acıyrm 5 dk knştu 125 i kaptı

nasıllllllllllll yani 125 milyon mu??????????????????:1no2:
anlamadım yada afalladım kıs sen ne yaptım öle 5 dakka için... valla ben fiş kesmeden direk odasına çıkıp ne soracaksam sorarım sonrada sen sağ ben selamet ne parası yaa olurmu öle şey......
bişey söyleyip çıkacaz diye yuhhh diyorum başka bişey demiyorum

masumpapatya herhalde hic devlet hastanesinde ya da üniversite hastanesinde özel randevuyla muayene olmadın, muayene ücretini almadan odadan iceri sokmazlar adamı, zaten bunun doktorla da alakası yok yani alıyorlar ve ücreti yatırmadan da diger asamalara gecemiyorsun yani ameliyat safhasına gecemiyorsun, sana dosya acıyorlar bu sayede, alınan ücret normal yani ama tabii doktorun ilgisizligine bir sey diyemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…