Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar benim aklıma bişey geliyor ama burda yazsam mı bilemiyorum
estetik parası konusunda
ya kızlar benim aklıma bişey geliyor ama burda yazsam mı bilemiyorum
estetik parası konusunda
okey kızlar söylüyoruuuuum
ya ben diyorum ki hani devlet burunda et veya ne bilim kemik eğriliği varsa falan karşılıyor ya doktorumuza çıtlatsak sanki öle bi ameliyat yapacakmış gibi belgelere geçse ama estetik yapsa olmazmı....
ama samimiyetine inandığınız bi doktora söyleyebilirsiniz bunu.......
bu nerden aklıma geldi onuda anlatayım bi özel hastaneye gitmişti lazer yapacaktım doktora öğrenciyim falan diyince ben aldırmış gibi yaparız demişti beş kuruş ödememiştim yani demekki böle şeyler mümkünmüş....üstelik vallahi hayatta böle şeyleri bilmem aklımın ucundan bile geçmemişti...,
yani doktorun hakkıdır elbette böle bişeyin hakkını almalı ama bi kısmını sağlık karnesi karşılamış olur sende düşük bi fiyat vermiş olursun olmazmı...
doktorumla samimiyet kurabilirsem bi ara söylicem.. sonrasını anlatırım size dua edin bana
bu tarz ameliyatlar çok fazla oluyor zaten..senin yeni aklına gelmiş olabilir cnm ama yıllarca yapılıyor bu akıllıca! işler...bundan sadece devlet zararlı çıkıyor..dr. da alacağı parayı alıyor bir şekilde...ama bence insanın içi vicdanı rahat birşekilde ve hiçbir şekilde hak yenmeden en doğruyu seçmesi en doğrusu..sonuç da bir de sağlık ve estetiğimiz söz konusuysa bence legal davranıp iyi sonuçları haketmeliyiz...bu benim şahsi fikrim tabi...bir eşya alırken aynısını çok daha ucuza almak için üşenmeden mağaza mağaza gezebilirim ama,bana en uygun burunu yapacak dr.için ücret en son plandadır..unutmayın sağlık ve de estetikte pazarlığın sonuçları hiç iyi olmaz..