LÜTFEN YARDIM. incir kürü ara kanama yapar mı?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Arkadaşlar merhaba
Ben ekimin 27 sinde adet oldum ikinci günü incir havuc kuru ne başladım herhangibir sıkıntım yok 6 yıldır doğal yoldan çocuğum olmadı pcos da yok baktım başarı sağlayan çok var bende yapayım dedim
Adetimin 17. Günü yani dün kanama başladı 13. Gün yumurta catlamisti
Yerleşme kanaması mi yumurtlama kanaması mi derken adet kanamasina çevirdi
Merak ettiğim şu incir kürü ara kanama yaparmı ilk defa başıma geldi
İkinci kürü korkudan yapamayacagim galiba

Ben de yaptim incir kürü olmadi ara kanama bu sekilde. yapanlardan da hic duymadim. diger kinuda da yazdigini görmüştüm de doktorun birsey demiyor mu yine baska doktora gitmedin galiba di mi ? en azindan ultrasonda baksa ne olduğunu soylerdi

Gerek yokmuş bakmaya
Canım ben ilcedeyim doktorum merkezde Konya daki en iyi doktorlardan hal böyle olunca kayıtsız güveniyorsun
16. günden itibaren duphaston kullanacakmisim eğer yine aynısı olursa dikkate almamız lazımmış histeroskopi yapılacaktı o da kaldı

O zaman içini ferah tut biraz düşünmemeye çalış gercekten bu konularda stres önemli guzel seylerin olacağı varsa da olmuyor stres olunca. ben inaniyorum er ya da gec kucagina alacaksin bebegini saglikla sihatle.
Istanbula gelme imkanin olursa en azindan burada doktor önerebilirim sana aklinda olsun en azından yardimci olmaya çalışırım.

Merhaba merak ettim hamile kaldınız mı? Ben şu an incir kuru yapıyorum adetime 9 gün var.. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…