- 20 Kasım 2015
- 15
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi RaspBlueCranBerry
-
Allah affetsin
Allah asıl seni affetsin çok çirkin bir kalbin var bol bol dua et belki iyiliğe evrilir. Allah'tan ümit kesilmez. Ayrıca burası insanların birbirine yardım ettiği bir forum keşke kavrayışın daha iyi olsaydı.Eleştiriye açık değilsen niye paylaşıyosun anlamış değilim
Çok geçmiş olsun. Biraz baktım ben de nete ama pek işe yarar bir çözüm göremedim. Yabancı sitelerdeki yorumları okuduğum kadarıyla ilk çıktığında bu kadar acıyormuş daha sonralarında aktif bile olsa o kadar acımıyormuş. Sanırım dişini sıkman gerek bir haftaBaşka deneyimi olan varmı lütfen yardım
Sınırlarını bil, kimin ne yaptıgı seni ilgilendirmez.Allah affetsin
Cok tesekkur ederim.. Bende deli gibi yabanci sitelere bakiyorum.. Yani herseyi kullaniyorum deniyorum ama son care kudret narina basladim. ninemin kalcasinda yatmaktan acik yaralar olmustu, hic bir krem gecirmedi kudret nari 5-6 gunde gecirdi, bende 2 gundur kullaniyorum ama bunu tecrube etmis birinden ilerideki ataklardan korunmak icin oneri almam lazim. Yinede destek icin cok saolun kizlar:)Çok geçmiş olsun. Biraz baktım ben de nete ama pek işe yarar bir çözüm göremedim. Yabancı sitelerdeki yorumları okuduğum kadarıyla ilk çıktığında bu kadar acıyormuş daha sonralarında aktif bile olsa o kadar acımıyormuş. Sanırım dişini sıkman gerek bir hafta
Cok tesekkurler, bi de yaranin ciktigi yeri tam tarif edemiyordum bugun buldum bartelon bezi diye bezlerin arasi berbat berbat bisey. Yarin smear sonucumu ogrenicem hatta doktorumada gidicem ama bu baya baya herpes gibi.. Allah kimseye, dusmanima vermesin..Cok geçmiş olsun zor bi durum,cok hassas bir bölge.Kuru tutmak çok zor.Bence 2 gün dayan sonra kuruyacaktır.Mantar gibi bişeymi kaptın acaba.Belliki öyle bulaşıcı bişey.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı rahatsızlık yüzünden doktora gittim. Cinsel birliktelikle bulaşan bir hastalık bu yüzden muhakkak korunmalısınız. Sakın ama sakın kudret narı vs. gibi şeylerle tedavi etmeye kalkmayın. Doktorunuzu değiştirip iyi bir doktora gidin. Erkek arkadaşınız ile beraber tedavi olmanız gerekiyor. Biz beraber hap kullandık ve ben vajinal fitil kullanmıştım. 1 haftada iyileşmiş idim. Eğer sadece siz tedavi olursanız bir işe yaramaz muhakkak erkek arkadaşınızla gidiniz doktora. Ben tuvalete gittiğimde resmen işkence çekmiştim hayatımda böyle bir acı yaşamadım sizi çok iyi anlıyorum. İlk nüksettiğindeki acı tekrarlamıyor. Fakat vucuttan tamamen atılmıyor. Tekrar etmemesi için bağışıklık sisteminizi korumanız gerekiyor. Sağlıklı beslenip vitamin takviyesi almanızı tavsiye ederim. Tekrar edicek diye bir şart da yok. Tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?