• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım İlk gebeliyi anensefali yada NTD li olan sonraki gebeliği normal olan varmı

ayyteh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
16
4
1
34
Kızlar ben Azerbaycanliyim ilk gebeliyim 13 +2 ken sonlandirildi her sey yolundaydi ama kontrole gidince usm doktoru üzgünüm ama bu coçugu almamiz gerekiyor beyni yok dedi ayri bi doktorda bakti ama oda aynen beyin yok ölür dedi çox üzgünüm tam 1 ay 10 gün falan geçti ama bazer hatirlayib agliyorum boyle olan varmı ? Ntdli ya da spina bifidalı sonuçta hepsi noral tup defektlerinden oluyor radiyoloji doktorum folik asitden ola bileceyini soyledi. Içiyomuydun dedi ben folik asit içtigimde 8 haftaliktı bebeğim ve sanki geciktim lutfen bana yaşadiklarini zi anlatin

• Beğen
Reactions: Wre
Üzülmeyin yine olur benim iki kaybım var amaliyat olmam lazım rahim de polip var benim ameliyat olmazsam diğer çocuk da ölür dedi o yüzden ameliyat şart sizin de olur inşallah üzülmeyin

Üzülmeyin yine olur benim iki kaybım var amaliyat olmam lazım rahim de polip var benim ameliyat olmazsam diğer çocuk da ölür dedi o yüzden ameliyat şart sizin de olur inşallah üzülmeyin
Allah razi olsun dua edin bana lütfen korkuyorum hamile kalirsam yeniden olma olasiliği yuksek

Kızlar ben Azerbaycanliyim ilk gebeliyim 13 +2 ken sonlandirildi her sey yolundaydi ama kontrole gidince usm doktoru üzgünüm ama bu coçugu almamiz gerekiyor beyni yok dedi ayri bi doktorda bakti ama oda aynen beyin yok ölür dedi çox üzgünüm tam 1 ay 10 gün falan geçti ama bazer hatirlayib agliyorum boyle olan varmı ? Ntdli ya da spina bifidalı sonuçta hepsi noral tup defektlerinden oluyor radiyoloji doktorum folik asitden ola bileceyini soyledi. Içiyomuydun dedi ben folik asit içtigimde 8 haftaliktı bebeğim ve sanki geciktim lutfen bana yaşadiklarini zi anlatin
Merhaba 2 yıl önce ben Anensefali bir bebek doğurdum sezaryenle sadece birkaç saat yaşadı ben hic göremedim biz aldırmadık zaten doğuma gitmez bile demişlerdi ama gitti tam zamanında doğdu hareketlerini filan hissediyordum tekme filan atıyordu ama beyni oluşmamıştı cok zordu o zamanlar biz aldırmama kararı almıştık zor bir karar Allah yardımcınız olsun su an tekrar hamileyim korkuyorum biraz da ama ins sıkıntı olmaz bu sefer 2 yildir folik asit kullanıyorum folik asidi ihmal etmeyin

Back