Lütfen yardım hangi halı daha güzel?

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
SONUNDA doğru açtım :) linkler açılmıyordu diğer konularda diğerlerini silin bu kalsın yetkili arkadaşım kusura bakmayın biraz acemiyim :(

Dinarsu olan daha canlı ben olsam onu tercih ederdim ama mor tonları düşünüyormuşsunuz odada, onda kırmızılar var o açıdan ne kadar uyumlu olur bilmiyorum, başka seçenek yok mu ki :)

o kadar baktım baska bulamadı hoşuam giden cnm ya bunlar var aklımda işte ne yapsam bilmiyorum bende :) dinarsunun halısın bugun gördüm evet kırmızı keske mor olsaydı ama gayet canlı simli bi halı...bahariyeninkide hoş zarif duruyo...royalınkileride cok begendm aslında napcam ben yaaa:)

Koltuk griyse, halı mor tonlarında olabilir, koltuk kırlentleri de mor tonunda olursa kombin olur bence. Perdelerde bu renklerde olur mesela gri perdede mor puanlar olsa filan...

canım koltuk gri yastıklarıda gri tamamen gri yani...tül almadım henüz tülleri açık bi renk alıcam ferah olsun diye tülün yanınada dekor amaçlı mor fon vs.. yaptırıcam...halının tabanı gri olsn istiyorum ama üzerinde de mor olsa iyi olur zamanla mor yastık falanda alıca çünki

köşe koltuk spor tarzdaysa bunlar bence klasik kalabilir daha yuvarlak desenli, çizgili ya da düz bir şey olsa daha hoş olabilir.

Bende royal var memnunum. Ama pierre cardin modellerine de göz at bence..
Ben modelleri çok beğenmedim açıkçası. Çok desenli şeyleri sevmiyorum.
İnternetten beğendiğiniz renkler gerçekle çok uyuşmaz ona da dikkat edin.

Back
X