• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım! Hamilemiyim?

CaRPeDieM02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
81
2
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Adetime daha 12 gün var ama benim kasıklarım şişti, karnım şiş, kabızlık vardı ama bugün ishal da oldu, göğüslerim acıyor, bacaklarımda kasılma var, sık tuvalete çıkıyorum ve iştahım çok açıldı, son üç gündür çok fazla zeytin yedim. Normalde hastalanacağıma yakın bu belirtilerden bazıları olur ama daha 12 gün var bu kadar gün varken bu belirtilerimde normalde olmazdı.

Hamile olabilir miyim? Birde bu belirtiler bu kadar erken mi ortaya çıkar?

Lütfen bilgi ve tecrübeleriniz paylaşın benimle. İnşallah hamileyimdir.

Çok teşekkür ederim.

psikolojik olabilir canım ama hamile de olabilirsin tabi herşeyine dikkat et sen şimdiden baktın hasta olmadın 3-4 gün geçince hemen kan testi yaptır idrarla uğraşma. ay hadi hayırlısı :16:

Belirtilerin olabilmesi icin cok erken cnm bece adet tarihini sabirla bekle sonra test yaparsin tabi bu arada insallah hamilesindir ama bu kadar erkenden beklersen hayal kirikligina ugrayabilirsin kendimden biliyorum yani ne zaman boyle acaba hamilemiyim demeyi biraktim o zaman hamile kaldim...

Bence de çok erken.adet gününü en azından 1 gün geçtikten sonra test yaparsan sonucu öğrenirsin..

çokkkk erken,hatta daha yeni yumurtlama günlerindesin,ilişkiye girmen gereken günler yeni başlamış gibi..adetten önceki 14.gün kritik gün.eğer o gün ilişki olduysa daha yeni dölleniyordur ki sen belirti yaşayamazsın

Back