How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lütfen yardım Hamilelikte aşırı akıntı yaşayan varmı

Neslisaheminy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
124
117
103
33
6+2 gunlük hamileyim. 2ci olmasına rağmen her şeyi unutmuşum. Akıntı normal diyolar ama benim kadar çok akıntı yaşayan varmı? 2 gundur her wcye gittiğimde idrardan sonra su gibi akiyor. Kıvamı bazen su gibi bazen sümüksü. Rengi genelde şeffaf. Bazen beyaza yakın çok hafif sarı oluyor. Bu kadar çok akıntı yaşayıp bir sorunla karşılaşan varmı

6+2 gunlük hamileyim. 2ci olmasına rağmen her şeyi unutmuşum. Akıntı normal diyolar ama benim kadar çok akıntı yaşayan varmı? 2 gundur her wcye gittiğimde idrardan sonra su gibi akiyor. Kıvamı bazen su gibi bazen sümüksü. Rengi genelde şeffaf. Bazen beyaza yakın çok hafif sarı oluyor. Bu kadar çok akıntı yaşayıp bir sorunla karşılaşan varmı
Benim de öyleydi ilk başlarda şimdi yine oluyor ama eskisi kadar değil. Çok pardon ama bazen altıma kaçırmış gibi oluyordum nerdeyse. 5,6 kez çamaşırı değiştiriyordum 😂

Benim de öyleydi ilk başlarda şimdi yine oluyor ama eskisi kadar değil. Çok pardon ama bazen altıma kaçırmış gibi oluyordum nerdeyse. 5,6 kez çamaşırı değiştiriyordum 😂
Bende aynı canım korkmuştum beni rahatlattın. Rabbim bebegni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallah

9 ay yasadım ben bu akıntıyi. Korkulacak bıse yok 2 aylık kızım var suan yok akıntı

Back