• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım!!! Hamile olabilir miyim?

carmentta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
425
4
68
İstanbul
Merhabalar! Ben aylarca bu sitede hamileliğim ile ilgili bilgiler paylaştım; çok güzel paylaşımlarla dokuz ay geçirdim ve Allah'ın izni ile üç ay önce oğlumu kucağıma aldım:34:. Şimdi tekrar hamile olmaktan çok korkuyorum çünkü bebeğim çok küçük. Kırkım çıkar çıkmaz(yaklaşık 46. günde) regl oldum. Reglim bir hafta sürdü. Bittikten bir hafta sonra(yani geçen ayın 14'ünde) yine regl oldum ve o da bir hafta sürdü. bugün ayın 14ü üzerinden bir ay geçti ama regl olmadım:43::43::43::43::43:. Hamileliğimden önce ben ayda bir adet görürdüm. Ama kırkımdan sonra üstüste regl olunca döngümü sapıttım ve yumurtlama günümü bilemiyorum:18::18:. Bugün regl olsaydım; cuma günü spiral taktıracaktım. Böyle bir durumla karşılaşmış olan var mı?

Kimse cevap yazmamış ama bugün cevap aldım ben :) -bebek hasreti çeken tüm annelerden özür dileyerek- çok şükür hamile değilmişim. idrar testi negatif. :32::32::32::32::32::46::46::46::46:

Back