lütfen yardım ??genital siğil yaktırma işleminden sonra ilk cinsel ilişkii ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
kızlar merhaba,

genital siğilim vardı, vajina girişine yakın koter işlemiyle yaktırdım fakat biraz büyük olduğu için bir ayda anca toparladı kendini, iyileştiğini düşünüp geçen gece erkek arkadasmla birlikte olalım dedik aman allahım nasıl bir ızdırap yok böyle bişey olamaz, ve birden osiğilimin geçtiği yer kanamaya başladı doktorum ongün sonra ilişkiye girebilirsin dedi ben biray bekledim yani demek ongün bekleseymişim ölürmüşüm, anlamadığım niye böyle olduğu, normalmi ? acaba stres yapıp bunu kendimimi kastım, yani bütün psikolojimi bozdu bu siğil benim:1no2:

bu işlemden sonra benim yaşadıklarımı yaşayan varmı arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum,

gecmis olsun canim.benimde genital sigil rahatsizligim var.daha yakilmadilar oyuzden bilmiyorum yakildiktan sonra nezaman iliskiye girilebilecegini.ama jinekoloji boluumunde sabit konularda ''Vajinal sigil rahatsizligi olan var mi?'' topigine yazarsan sorunu, arkadaslar sana yardimci olurlar muhakkak.orda sigillerini yaktiran bir cok arkadas var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…