Lütfen yardım genital estetik sonrası idrar çatallanma

flyflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
11
1
Merhaba labioplasti rahim sarkması vajina daraltma idrar kaçırma ameliyatını aynı operasyonla oldum. Yaklaşık 3 hafta oldu. Dikişlerin bir kısmı düştü. Ancak bir sorunum var . İdrar yaparken dağılma oluyor buna internette baktım idrar çatallaşma diye birşeymiş. Bunun sebebi O kısımdaki yaraların hala kapanmaması veya dikişler olabilir mi ? Labioplasti sonrası böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Benimde olmuştu ben bekarım sadece lapioplasti oldum sözde doktor barbi işlemi yaptı tamamını almıştı ve idrarım o günden sonra çatallı akıyodu heryerime dagılıyodu ve çok kötü günler gecirdim piskolojim bozuldu işlemi 2017 de oldum sonuç çok kötüydü kaç sene yaşadım bu problemi burda aslında bilinçli davranmak gerekiyo iyi bi doktor bulmak lazım bn sonradan bi doktor keşfettim (dr.gökçen erdoğan)ankarada bu doktor belki biraz araştırsaydım kesinlikle gözüm kapalı bu doktora giderdim

Ya ama artık bir kere yapıldı bir daha bunu çekemem bir çözüm yolu yok mudur ki bunu yaşayan ve çözüm yolu bulan ?ben yaralardan ve dikiş yerlerinden olduğunu düşünmüştüm

Ya ama artık bir kere yapıldı bir daha bunu çekemem bir çözüm yolu yok mudur ki bunu yaşayan ve çözüm yolu bulan ?ben yaralardan ve dikiş yerlerinden olduğunu düşünmüştüm
Merhaba oncelikke gecmis olsun, bende 5 hafta once kombine amelyat oldum, iyilesme surecim oldukca yavasti bende cok sabirsiz biriyim son dikislerim daha yeni dustu,gecen haftaya kadar ayni sorun bende de oluyordu cok sukur artik yok oyle bir sorunum, biraz sabirli ol umarim seninki de gecicidir.

Ödemden oluyor daha çok yeni ameliyatınız. Biraz sabırlı olun ve ödemlerin tamamen inmesini bekleyin. Çok normal idrarın dağılması.

X