Lutfen yardim fitille ilgili

GCA18

Evli mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
138
77
18
30
Meraba arkadaslar ben doktora muayene oldum bana hafif iltihabim oldugu icin 7 gunluk fitil verdi dun gece ilkini kullandim ic camasirima baya akmis ama sabah vajinamin agzinda kasinti oldu ve sildigimde acik pembe akinti vardi yan etki mi yapti acaba yoksa fitil kullaninca akintiyi temizliyor mu tesekkurler

Canım bende fitil ve antibiyotik kullanmaya başladım dün, hafif bir enfeksiyon ve Rahim ağzında küçük bir yara varmış. Gece fitili koydum sabah biraz akmıştı ve tuvalete gidince de aktı. Bir de bir kaç saat hafif bir yanma sızı gibi birşey hissettim. Sende böyle bir şey oldu mu?

Fitil haptan daha etkili oluyormuş.

Fitilin adı Neo penotran canım

Bendede disari akmaya basladigini hissettigimde biraz yandi simdide hafif 3 4 damla kahverengi akinti gelmis kullanmasam mi acaba daha adetime 10 gun filan var
Benim ilacin adi da mixovul

Bendede disari akmaya basladigini hissettigimde biraz yandi simdide hafif 3 4 damla kahverengi akinti gelmis kullanmasam mi acaba daha adetime 10 gun filan var
Benim ilacin adi da mixovul
Benim kanamam olmadı sadece yanma yaptı. İnş işe yarar da bu çektiğimiz eziyete değer

Hamile olabilir misin

Benim kanamam olmadı sadece yanma yaptı. İnş işe yarar da bu çektiğimiz eziyete değer

Hamile olabilir misin

Malesef adetime daha 10 gun var zaten 1 yildir olmuyor en son doktor alttan kontrol etti ve az bi iltihabin var deyip fitil verdi ins yarar biraz arastirdimda iceriyi temizlermis bide sen daha cok iceri it ben bi kere agzinda birakmisimda cok yanmisti

İltihap da hamile kalmaya engel, fitilden sonra hamile kalan çok var canım. Valla mümkün olduğu kadar itmeye çalışıyorum ama sabah dışarı akanlar o yanmayı yapıyor bence

İltihap da hamile kalmaya engel, fitilden sonra hamile kalan çok var canım. Valla mümkün olduğu kadar itmeye çalışıyorum ama sabah dışarı akanlar o yanmayı yapıyor bence

Insallah benimde olur evet o akanlar yakiyo ve kasindiriyo uyaninca yikiyorum ben yoksa rahatsiz oluyorum canim o disari cikanlar yanma yapiyo bendede oyle

Insallah benimde olur evet o akanlar yakiyo ve kasindiriyo uyaninca yikiyorum ben yoksa rahatsiz oluyorum canim o disari cikanlar yanma yapiyo bendede oyle
İki fitil kullandıktan sonra yanma geçti bende canım, sarı akıntı oluyo

Aynen aynen bendede ama simdi vajina agzi cok tatli kasiniyo gunluk pedim parfumlu ondan herhalde parfumsuz kullancam cunku fitil kullanirken mantar yapmaz herhalde bide sadece sabahlari kasiniyo yikayinca biraz daha geciyo sendede oluyomu

İki fitil kullandıktan sonra yanma geçti bende canım, sarı akıntı oluyo

Canim benim 4. Bitti dun acayip sumuk gibi sari yesil arasi renkte akinti basladi felaket bi sekilde ama sende de mi oyle acaba cok degisik fitil iceriyi temizliyor mu sence

Canim benim 4. Bitti dun acayip sumuk gibi sari yesil arasi renkte akinti basladi felaket bi sekilde ama sende de mi oyle acaba cok degisik fitil iceriyi temizliyor mu sence
Evet bende de oldu, benim ki sarı

Bence temizliyor o yanma kalmadı. Yaraya da iyi geldiğini dusunuyorum

Merhaba bende dogumdan sonra iki kutu antibiyotik kullandim ve sanirim ondan dolayi vajinanin ic kisminda yanma ve kasinma oldu doktorum bana da mixovul verdi her gece 1 tane kullaniyrm ama yanma yapiyor o var olan yanma hissini daha da arttiriyor normal mi acaba siz bu fitilin faydasini gordunuz mu? Tewekuurler

Merhaba enfeksiyonunuz geçti mi fitil bende aşırı yanma yapıyor 1 senedir vajinam da aşırı yanıyor

Merhaba enfeksiyonunuz geçti mi fitil bende aşırı yanma yapıyor 1 senedir vajinam da aşırı yanıyor
Evet geçti canım,bir daha çok şükür yaşamadım. Antibiyotik verir belki doktor şikayetinizi belirtin tekrar

Evet geçti canım,bir daha çok şükür yaşamadım. Antibiyotik verir belki doktor şikayetinizi belirtin tekrar
Çok şükür geçmiş olsun darısı başıma inşallah ... verdi kaç kere geçmiyor benm

Canım senin belkide kroniklesti
Valla canım bilmiyorum ki ascus da çıktı yara mı yakılması lazım anlamıyorlar mı nedir ne değildir bilmiyorum ... başladığından beri antibiyotik kullanıyorum nasıl kronikleşti onu da anlamadım ki ... bulamıyorlar çaresini kafayı yicem

Allah yardımcın olsun canım, rabbim dermanini verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…