• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikbirbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
98
30
Merhabalar hemen konuya girim ev alicaz belki corluda oturan vardir bu park orman kervanci yapidan ama benim soyle bi derdim var giris katini almak istiyoruz evin alti otopark acaba ev soguk olurmu kapali otopark ve giris katta oturmanin zorluklari nedir site icersinde yurume yukleklikte yani evin onunde gecrn olucak haliyle tek aklima takilan soru ev soguk olurmu lutfen giris katta oturanlar fikir evin

Ara kat daima daha iyi ısınır.

Vu biraz da evin yalıtımı ile ilgili ama. Bence bütçeniz yetiyorsa ara kat tercih edin.

Giris katın tek dezavantajı isinmamasi değil maalesef..balkonlara her daim toz birikmesi herkesin ilk sizin zilinize basması gelip geçerken ayakkabilarinizi paspasinizi ezmeleri banyo havalandirmasindan üst katlarin tozlarinin yağması..baya var bence ama bütçe diyorsaniz buna gücünüz yetiyorsa degerlendirin kolay değil ev sahibi olmak..

Dükkan üstü dairelerin ısınması çok zor, en üst katları bile ısıtmak daha kolay...

Daha once oturdum soguk oluyordu. Ama yalitimi onemli tabi .buyuk hali kullanirsiniz , ayaklarda panduf. Ek petek yaptirma imkaniniz olursa ,isiya etki eder.
Ama bende giris tavsiye etmiyorum . Oturulur mu oturulur tabi .

Back
X