Lütfen Yardım edinnnn:(((((

meryaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
19
8
48
Ben 8 günlük bir gecikme yaşıyorum. Dün idrar testinde pozitif çıktı. Bugün doktora gittim kan testinden önce ultrasonda baktı ve hiçbirşey göremediğini söyledi. Sonra kan testi sonucum çıktı ve değer 4214 çıktı. Kanda değerin bu kadar yüksek olmasına rağmen neden ultrasonda gözükmedi. Haftaya tekrar ultrasonda bakalım dedi. Çok korkuyorum kızlar. Benimle aynı durumu yaşayanınız veya bu konuda bilgisi olanınız varmı.. Lütfen yardım edin bana.çok kötüyüüüümmmm

Canım sağol yaa. Senin nasıl oldu anlatırmısın. Benim korktuğum 4bin küsur değerle görülememesi.

korkma belli olmaz bizimkide göstermedi ama sonra ağladım zırladım paraladım kendimi hooop burdayım dedi

ıçini ferah tut benimde 3286da karından görünmedi 4 gün sonra litrelerce su içtim çok sıkışıkken karından baktı doktor ve keseyi gördü karından bakılırken sıkışık olamk gerekiyor çok erken dönemde , hamileliğin hayırlı olsun

evet canım korkma cok erken görünmemesi normal. bir de dr. unun ultrason aleti de önemli. iyi bir makinası yoksa ondan da görünmemiş olabilir. tabi arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar (sanırım 3 aydan önce) idrara sıkısık olmak gerekiyoa.s.

canım daha çok erken bende kızımda göremedik 2 litre su içtim yine görünmedi taki 6 hafta 4 günlük oldum onuda alttan gördük stres yapma yakında görürsün

şuan 5 haftalık filan hamilesin.maşallah degerin cok güzel endişelenme
bu haftalarda bebek görünmez.7- 8 haftalık olmasını bekle canım

bu arada 6 haftalıkken alttan bakalım dedi.
ben istemedim.ama şuan bişi görünmüyor boş gebelikte olabilir dedi.
1 hafta sonra geliyim üstten bakın dedim.7 haftalıktı keseyi gördük
8 haftalıkken kalp atışını duyduk

Ohh bee rahatladım valla. hepinize teşekkürler. Bir hafta bekliycem ve asla kötüsünü düşünmeyecem.ıyi ki varsınız kafayı yerdim yoksa

X