hormon bozuklugu yüzünden doktor dogum kontrol hapı verdi.
yüzümde tüylenme var.vede sivilcelerim.:a015:
dogum kontrol hapı sivilce yapıyomuş.:1shok:
aranızda kullanıpta sivilce yapan yada yapmayan var mı*
lütfen yardım edinnn
bende yeteri kadar sivilce var.biraz daha çıkarsa yüzüm görünmiceksenağlamasenağlamasenağlama
bide kilo aldırdıgı yazıyodu.temmuzda evlencem yaa...
offfffffffffffffffffffffffffffffffff
cnm ne kullanacaksın ben yasmin kullandım 4,5 sene kıllanma sorunum gitti cildimde kaymak gibi oldu kilo kısmında ise o hapa başladığımda kilo problemim vardı pkoydum o hapla birlikte 16 kilo verdim diyetisyen kontrolünde vücudun ödem tutmasını engelleyen bir ilaçtır cnm 4,5 sende kullandım yersem kilo aldım yemezsem diyet yaparsam verdim (ama dikkat et kilo problemim olduğu için böle sende yoksa almazsın)
gnelle die bi ilaç 3 ay kullan dedi.sivilce yapar die korkuyorum şuan felaket durumdayımsenağlama
bu ilacı biliyo msun canım sen
cvp verdiğin için tşk ederimma.s.
gnelle die bi ilaç 3 ay kullan dedi.sivilce yapar die korkuyorum şuan felaket durumdayımsenağlama
bu ilacı biliyo msun canım sen
cvp verdiğin için tşk ederimma.s.
CNM O İLACI BİLMİYORUM SANA KİM VERDİ BU HAPI EĞER DOK.VERDİYSE YASMİN İSTE CNM YASMİN PİYASADA YAN ETKİSİ EN AZ OLAN D.KONTROL HAPIDIR BİLGİN OLSUN ..
Bende 1,5 sene yasmin kullandım. Evliliğimin ilk zamanlarında kullanmaya başlamıştım. 2-3 kilo aldım o kadar. ki zaten evlenince ister istemez biraz kilo alımı oluyor. Yani ben haptan olduğunu sanmıyorum. Ergenlik dönemimde de sivilce şikayetim olmamıştı, haptan sonrada olmadı. Takma kafana bu tür şeyleri kafana takarsan psikolojik olarak etkilenirsin olmayacaksa bile olur.
canim benimde ayni sorunlarim var bende daha bugün doktordan haplari aldim bella hexan benimkisi 3 ay oldu kullanali ama bende hem tüylenme vardi hemde sivilceler ve hala da gecmediler doktor 0,5-1 sene icinde anca etkisi olur dedi ama hormonlarimda dengesizmis benim canim insallah istedigin gibi bi sonuca varirsin
ha bu kilo olayida bende de var valla 10gündür kullanmadim simdi 1-2 kilo arasi verdim ama insallah hap yüzünden degildir ama ben ilk kullandigimda 3 kilo almistim valla simdi baslayinca o verdigim kilolari da geri alcam diye ödüm patliyor ama kizlarin dedigi gibi dikkat edince almiyorsun tam tersi cok güzel verdiriyor =) of ama acikcasi bende korkuyorum bu haplardan insallah bari istedigimiz gibi bi sonuc aliriz
selam kızlar. Ben PKO hastasıyım doktorumun tavsiyesiyle yasmine başladım; bugün 8. hapımı içtim. sivilce problemim de vardı hala da çıkıyor sivilceler. hap ne zaman etkisini göstermeye başlar sivilcelerime? daha ne kadar kullanmam lazım bilgisi olan varmı?