- 27 Haziran 2016
- 77
- 12
- 3
- 23
- Konu Sahibi melenekekekeek
Askfm şifremi unuttum ve hesabıma giremiyorum şifreyi kırmayı bilen var mı? Ya da başka bi şekilde açabilir miyim? Lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım şifremi unuttum diye okudum yazdığını
aynen
sormasi ayiptir askfm ne
sanirim kusak catismasiyla tanisma vakti geldi anlamiom gencler ne demek istio
Ask.fm, kullanıcıların birbirlerine gizli bir şekilde soru sormasını sağlayan bir sanal soru ortamıdır. Sadece gizli yani anonim olarak değil bir profil oluşturarakta Ask.fm'de ki arkadaşlarınıza soru sorabilirsinizAskfm ne?
Çok çok gereksiz bişey canım sanal da sorular soruyor sana gizli, örn. kime aşıksın?aynen
sormasi ayiptir askfm ne
sanirim kusak catismasiyla tanisma vakti geldi anlamiom gencler ne demek istio
Çok çok gereksiz bişey canım sanal da sorular soruyor sana gizli, örn. kime aşıksın?
Aşkım şifremi unuttum diye okudum yazdığını
askfm hesabına hangi e postayı onaylattığımı unuttum şimdi bildiğim bütün epostaları denedim ama olmadı bunlardan başka bir e posta sanırım ama hala hatırlamaya çalışıyorumE-maille açamıyor musun?
o hesabıma bi mesaj gelecektiHer yerde aynı şifreyi kullan unutmazsın
Yeni profil oluştur öyle gir muhabbete
Konunu kib ledimAskfm şifremi unuttum ve hesabıma giremiyorum şifreyi kırmayı bilen var mı? Ya da başka bi şekilde açabilir miyim? Lütfen yardımcı olun
Bence de haklısınız ama o hesabıma önemli bir yerden mesaj gelmiş olabilir onun için teşekkür ederim bu arada:)Ay ciddi olamazsın... Bu yaşta böyle sitelerde olma bence, ileriki yaşlarında da olma ... Bırak sanal alemi, sanal da yaşamıyoruz, gerçeklerle ilgilen kızım. Önceliğin eğitim olmalı
HaklısınızKonunu kib ledim
Yasal olmayan birşey istiyosun.
Oralar da takılmayıp derslerine çalışsaydın hafızan kuvvetli olurdu
soru sorma ve cevaplama sitesiAskfm ne?