• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edinn:(

melenekekekeek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
77
12
3
23
Askfm şifremi unuttum ve hesabıma giremiyorum şifreyi kırmayı bilen var mı? Ya da başka bi şekilde açabilir miyim? Lütfen yardımcı olun

aynen :KK70:

sormasi ayiptir askfm ne :ıslık:
sanirim kusak catismasiyla tanisma vakti geldi anlamiom gencler ne demek istio:KK70::rolleyes:
Ask.fm, kullanıcıların birbirlerine gizli bir şekilde soru sormasını sağlayan bir sanal soru ortamıdır. Sadece gizli yani anonim olarak değil bir profil oluşturarakta Ask.fm'de ki arkadaşlarınıza soru sorabilirsiniz

Çok saçma sorular sorulan gizli oldukları için bel altı muhabbeti rahat yapılan bi site minnak akrabalar saolsun sayelerinde ogrendm :)) boşver şifreyi falan bidha geri dönme bence duyduğum en saçma site

Ay ciddi olamazsın... Bu yaşta böyle sitelerde olma bence, ileriki yaşlarında da olma ... Bırak sanal alemi, sanal da yaşamıyoruz, gerçeklerle ilgilen kızım. Önceliğin eğitim olmalı :kahve:

Ay ciddi olamazsın... Bu yaşta böyle sitelerde olma bence, ileriki yaşlarında da olma ... Bırak sanal alemi, sanal da yaşamıyoruz, gerçeklerle ilgilen kızım. Önceliğin eğitim olmalı :kahve:
Bence de haklısınız ama o hesabıma önemli bir yerden mesaj gelmiş olabilir onun için teşekkür ederim bu arada:)

Back