lütfen yardım edinn meltem hanım

hulyacet

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
9
0
286
Aydın
merhabalar benım 1 aydır karın agrısı şikayetim vardı doktora gittiğimde reflü teşhisi koydu ve hapları kulanmaya başladım 15 gun geçmesine ragmen hala agrılarım devam edıyordu 2. kez gittiğimde kan tahlilimden b12 eksikliğim çıktı doktorum b12 vitamin hapı haricinde eslong adlı bır psikolojık hap verdı ve bulantılarım dahada çogaldı . ben kesınlıkle araç binemiyorum içime fenalık gırıyor arada bagyınlık hissi yaşıyorum içim bulanıyor sankı bogazımı bırı tutuyor nefes alamıyorum ve asırı üzüldüğümde ve sevindıgımde miğdeme vuruyor dıyede doktoruma anlattım ama hapların pek faydasını görmedim bugunde 3. kez ayrı bir doktora gittim ultrasyon çekildi kan tahlilinden troid bezlerime bakıldı herseyın nrmal oldugunu benım rahatsızlıgımın psikolojık oldugunu söyledi nolurr bana yardım edın meltem hanımm evden dısarıya çıkamıyorum çıktıgım anda ise hemen rahatsızlanıyorum kendımı kotu hissediyorum ne yapmam lazımm ve geçmişimi asla unutamıyorum sürekli onun bunun soyledıklerını hatırlayıp kendı içimde kendi kendıme süreklı konusuyorum sankı bosuna uzuyorum kendımı şimdidenn çok çok tesekur ederımmm saygılarımla hülya....

Hayatım ilaçlarını kullan ama en önemlisi tatlı ye sürekli.mesela şeker gezdir yanında arada at ağzına,çok şiddetli olursada koyu bir şekerli su yap indir mideye.inan çok faydalı tecrübeyle sabit.

Hayatım ilaçlarını kullan ama en önemlisi tatlı ye sürekli.mesela şeker gezdir yanında arada at ağzına,çok şiddetli olursada koyu bir şekerli su yap indir mideye.inan çok faydalı tecrübeyle sabit.

Merve, önce size cevap vermek istedim. Bu konularda herhangi bir uzmanlığınız var mı? Bu önerileri hangi bilimsel verilere dayanarak veriyorsunuz? Yaptığınızın son derece iyi niyetle olduğundan eminim, ama en basitinden önerinizin kişinin şekerini yükseltip, mide asiditesini bozacağını biliyor musunuz?
Lütfen herkes uzmanı olduğu konuda konuşsun. Burası sağlıkla ilgili bir alan, sohbet bölümü ve sohbet konusu değil.

Sevgili Hulyacet, şimdi yapmanız gereken öncelikle yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurarak doğru teşhis ile uygun ilaç tedavinizi başlatmak. Akabinde de bir psikologa başvurarak bir süre düzenli psikoterapi almalısınız. Bu çift bacaklı tedavi ile sıkıntılarınızı aşarsınız.

Sevgili Hulyacet, şimdi yapmanız gereken öncelikle yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurarak doğru teşhis ile uygun ilaç tedavinizi başlatmak. Akabinde de bir psikologa başvurarak bir süre düzenli psikoterapi almalısınız. Bu çift bacaklı tedavi ile sıkıntılarınızı aşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…