merhabalar benım 1 aydır karın agrısı şikayetim vardı doktora gittiğimde reflü teşhisi koydu ve hapları kulanmaya başladım 15 gun geçmesine ragmen hala agrılarım devam edıyordu 2. kez gittiğimde kan tahlilimden b12 eksikliğim çıktı doktorum b12 vitamin hapı haricinde eslong adlı bır psikolojık hap verdı ve bulantılarım dahada çogaldı . ben kesınlıkle araç binemiyorum içime fenalık gırıyor arada bagyınlık hissi yaşıyorum içim bulanıyor sankı bogazımı bırı tutuyor nefes alamıyorum ve asırı üzüldüğümde ve sevindıgımde miğdeme vuruyor dıyede doktoruma anlattım ama hapların pek faydasını görmedim bugunde 3. kez ayrı bir doktora gittim ultrasyon çekildi kan tahlilinden troid bezlerime bakıldı herseyın nrmal oldugunu benım rahatsızlıgımın psikolojık oldugunu söyledi nolurr bana yardım edın meltem hanımm evden dısarıya çıkamıyorum çıktıgım anda ise hemen rahatsızlanıyorum kendımı kotu hissediyorum ne yapmam lazımm ve geçmişimi asla unutamıyorum sürekli onun bunun soyledıklerını hatırlayıp kendı içimde kendi kendıme süreklı konusuyorum sankı bosuna uzuyorum kendımı şimdidenn çok çok tesekur ederımmm saygılarımla hülya....