• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edinn... gece emme sorunumuz var :(

puppy01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
46
1
86
Kütahya
kızlar gündüz bi sorunumuz yok ama gece olunca bazen bebegım ememıyor.. karnı ac memeye gelıyo ıkı dk emıyo sonra bagırarak bırakıyo sanırım gaz sancısı cekıyo.. kıyamıyorum hıc ememıyo gaz sancısı gelınce. bnde bıberona sagıp verıyorum bıberondan rahatca emıyo hıc gaz sancısı gırmıyo ondan emerken.. bebegım 44 gunluk .. boyle bısey yasayan varmı kızlar yardım edın lutfen ne yapabılırım.. bıberon vermek ıstemıyorum...

Benim bebegim 2 aylik ayni zamanda reflu ve geceleri hic emmiyor saat 22 den sabah 5 e kadar gazi oluyor midesi de kotu sanirim hafif kusuyor dr umuz emmesin kilosu gayet iyi gunde 6 7 kere tuvaletini de yapiyor gazi ve reflusu icin daha iyi dedi cok bunalmistim sabaha kadar uyandirmaya calisiyordum 3 4 saatte bir durtuyordum yazik uykusunu acsa dahi almiyordu memeyi size de tavsiyem yatmadan iyice doysun gece yemezse ole de alisir ilerde zorluk cekmezsin dedi dr

Back