• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

senaaler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
21
3
1
38
Merhabalar
İnternet sitesinden bir telefon kapı aldım.ve sınav dönemim olduğu için şubeden gidip alamadım kapıda ödeme olan bir kargoydu.ve kadın yasala işlem başlatılacağını söyledi.bende maddi hasar neyse karşılayacağımı eğer kabı göndermek istemezse hesap numarasına parayı yaptırabilirim dedim cevap bile vermedi şimdide herhangi bir işlem başlayacak diye korkuyorum yardım edin

Bir şey olmaz. Cayma hakkınız var. İsterseniz hiç gidip teslim almayın, numarasını da engelleyin. Kargo şirketi iade yapar. Sanırım instagram dan aldınız. Eğer öyleyse daha da rahat olun. Fatura kesmeden iş yapıyor onlar. Şikayet etse kendi suçlu çıkar.

Bir şey olmaz. Cayma hakkınız var. İsterseniz hiç gidip teslim almayın, numarasını da engelleyin. Kargo şirketi iade yapar. Sanırım instagram dan aldınız. Eğer öyleyse daha da rahat olun. Fatura kesmeden iş yapıyor onlar. Şikayet etse kendi suçlu çıkar.
Çok teşekkür ederim evet instagramdan aldım

Back
X