Zorla mı oldu ? İçine bosaldi mi ? Kızım niye öyle şeylere kalkisiyorsun.neden o kadar ileri gidiyorsun?bizden istediğin ne o u soyle önce?Merhaba ben daha 17 yaşındayım ve erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ne yapmalıyım annem babamda bilmiyor lütfen yardım edin
Ne yapabileceğimi bilmiyorum zorla içki icirdi sonra olanlar olduZorla mı oldu ? İçine bosaldi mi ? Kızım niye öyle şeylere kalkisiyorsun.neden o kadar ileri gidiyorsun?bizden istediğin ne o u soyle önce?
Nasıl ya? Zorla içki mi içirdi?sen hiçbirsey hatorlamiyormusun? Ne olduğunu hatirlamiyormusun?Ne yapabileceğimi bilmiyorum zorla içki icirdi sonra olanlar oldu
Hayır hiçbirşey hatırlamıyorum ne yapacağım çok çaresizimNasıl ya? Zorla içki mi içirdi?sen hiçbirsey hatorlamiyormusun? Ne olduğunu hatirlamiyormusun?
valla ne diyeceğimi bilmiyorum...senin dayağa ihtiyacın var gibi görünüyor.sen böyle birşeyi nasıl yaparsın? Git konuş o arkadaşınla ne olmuş ne bitmiş...doktora da git.ne diyim.Hayır hiçbirşey hatırlamıyorum ne yapacağım çok çaresizim
seni babaaanaa solicem seni babana solicem :))) he annem he hatta gazozuna ilacta katmis olanlr.kulagmda banu alkanin film muzikleri:))))Merhaba ben daha 17 yaşındayım ve erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ne yapmalıyım annem babamda bilmiyor lütfen yardım edin
Açmıyor telefonlarımı ne yapabilirim kiCanım sevgilinle konuş sor,içeri boşalma olmuşmu nedir..önlem al ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?