• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin:'-(

Tegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
5
1
1
25
Merhaba ben daha 17 yaşındayım ve erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ne yapmalıyım annem babamda bilmiyor lütfen yardım edin

Merhaba ben daha 17 yaşındayım ve erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ne yapmalıyım annem babamda bilmiyor lütfen yardım edin
Zorla mı oldu ? İçine bosaldi mi ? Kızım niye öyle şeylere kalkisiyorsun.neden o kadar ileri gidiyorsun?bizden istediğin ne o u soyle önce?

Canım sevgilinle konuş sor,içeri boşalma olmuşmu nedir..önlem al ne olur ne olmaz

Hayır hiçbirşey hatırlamıyorum ne yapacağım çok çaresizim
valla ne diyeceğimi bilmiyorum...senin dayağa ihtiyacın var gibi görünüyor.sen böyle birşeyi nasıl yaparsın? Git konuş o arkadaşınla ne olmuş ne bitmiş...doktora da git.ne diyim.

YarDim edin derken sanki tecavuzemi uğradın sonradan pişman olcagin şeyler yapmicaksinn kendi düşen ağlamaz toplasip ameliyat mi ettirelim ne yapalım? hay allahm ya neyse dünyanın sonu değil kendine gel.

Bilinciniz yerinde değilken ilişki yaşandıysa, bunun adı tecavüzdür.
Zaten 17 yaşındasın, reşit değilsin.
Şikayet et diyeceğim ama etmeyeceğini biliyorum.
Ertesi gün hapı al, kullan.
Ve o erkek arkadaşınla bir daha asla iletişime geçme.
Umarım daha kötü şeyler olmamıştır foto, video gibi...

Hatırlamıyorum diye bişey yok kızım be yapma.
Alkol kullandık fazla kaçırdım hareketlerim kısıtlandı tepki veremedim de hak verecem.
Ama yok zorla icirdi yok hatırlamıyorum saçma! Zorla koskoca şişeyi agzindan aşağı dökmüş olamaz dimi? Yok öyle bir iki yudumla kendini kaybettiysen vay haline..

seni babaaanaa solicem seni babana solicem :))) he annem he hatta gazozuna ilacta katmis olanlr.kulagmda banu alkanin film muzikleri:))))

Konunun hiçbir inandırıcılığı yok !
1. Zorla içki içirmiş . naptı ağzına zorla mı döktü içkiyi ...
2. Sen içki içeceğinizi fark ettin bunun önüne geçemedin mi.
3. 17 yaşındayım diyorsun şimdi 17 yaşında olan geçnler maşallahları var akıl küpü kendini nasıl koruyacaklarını çok iyi bilirler.
4.nasıl hiç birşey hatırlamıyorsun kendine geldiğine göre olayın üzerinden saatler grçtiğine göre gayet net hatırlıyor olman lazım sonuçta ölüm uykusuna yatmadın alkol alan her insan kendine geldiğinde herşeyi hatırlar ...!
5. Kesinlikle sahte konu .........!!!!!!

Back