Nasıl helallik alim alamam ki çok kızar bana ya ;( nasıl değiltirebilirim ki ;( ya varya bir gram hakketmiyor mallarını hep üstünden çıkardı kendi tazminat vermemek için ama vicdanım çok ağır basıyo ;(Babanızdan helallik alın kul hakkı diyorsanız yanlışlıkla oldu diye ve ocaktaki duruşmada ifadenizi değiştirin. Yada avukatınıza danışın en iyisi
Ozaman bırakın gitsin annene yaptıklarına saysın. Hem bilerek demiş değilsinki dimiNasıl helallik alim alamam ki çok kızar bana ya ;( nasıl değiltirebilirim ki ;( ya varya bir gram hakketmiyor mallarını hep üstünden çıkardı kendi tazminat vermemek için ama vicdanım çok ağır basıyo ;(
20 yaşındayım ama gerçekten saat 9 dan beri adliyedeydik saat 4 de kadar bekledik yorgundum üstüne heycanlandım tarihleri bile hatırlayamadım ;( babamla nasıl konuşucam bilmiyorum ya kızarsa keşke hakketse bu kadar üzülmelerimi ama ben sırf vicdanım yüzünden bu kadar mutsuzum adalettsizlik yaptım ;( istemeyerekKaç yaşındasın ? Öyle bir ortama girdiğinde heycanlanabilceğin herşey bilinir. verilecek karar tek bir şeye bağlıda verilmez diye biliyorum bence boşuna uzme kendini.ama istersen babana acikla bunu konusup
Avukatımız yok ki bizim ;(Canım dilin kemiği yok işte. Hayatının geri kalanında sana ders olur.
İstersen bi avukatla görüş ifadeni değiştirmen durumunda olabileceklerle ilgili.
Ama bu da ispat gerektirir ödeme yaptığına ilişkin.
Herhangi bi avukat da olabilir tanıdık vasıtasıyla yahut googledan araştır, şahidin ifade değiştirmesiyle ilgili.Avukatımız yok ki bizim ;(
Tekbir nafakası
Tekbiiiirrr: allahu ekber
Peki ben bu dilekçeyi nereye verebilir ve gerçekten çok teşekkür ederim size yardımcı oldunuz içinBir dilekçe yazıp mahkemeye verin. dilekçenizde tanık olarak dinlendiğiniz gün bildiklerinizi ilk defa mahkemeye çıkmış olmanın vermiş olduğu heyecandan eksik ifade ettiğinizi, babanızın belli aralıklarla kardeşinize parasal yardımda bulunduğunu bu beyanınızı gerekirse tekrar duruşmaya çağrılarak tekrar edebileceğinizi belirtin.
O çoktan haketmii canımın içi boşveeer. İnşallah dediğin işe yararda hakim nafaka kararı verir. Allah söyletti belkideAffeder mi ki beni kendi bir sürü yalancı şahit çıkardı mallarını üstünden çıkardı ;( o bi gram bile pişman değilken ya bana kızarsa böyle bişey yaptığım için ama inanın bilerek yapmadım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?