• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Bugün mahkememiz oldu annem babama tekbir nafakası için dava açtı bizde kardeşimle tanıktık babama karşl ama ben çok heycanlıydım ilk defa böyle bi yere gittim ne dedimi bile hatırlamıyorum yemin edildi ve sorular soruldu Baban kardeşinize maddi yardımda bulunuyo mu dendi bende hayır dedim ;(
İşin aslı bazen bulunuyordu ama ben geçen yıl başka bi ildeydim ama ondan önceki yıl bulunuyordu oda annemin konuşmasıyla kavgayla gürültüyle oluyodu Ya ben ifademi nasıl değiltirebilirim çok pişmanım kasıtlı yapmadım vicdanım hiö rahat değil uyuyamıyorum ağlıyorum kendi yaptığım şey çok büyük günah ve ben bunun yükünü taşımak istemiyorum ;( ne yapabilirim değiştirmek için ifademi dava ertelendi ocak ayının sonuna

Babanızdan helallik alın kul hakkı diyorsanız yanlışlıkla oldu diye ve ocaktaki duruşmada ifadenizi değiştirin. Yada avukatınıza danışın en iyisi:KK51:

Canım dilin kemiği yok işte. Hayatının geri kalanında sana ders olur.
İstersen bi avukatla görüş ifadeni değiştirmen durumunda olabileceklerle ilgili.
Ama bu da ispat gerektirir ödeme yaptığına ilişkin.

Kaç yaşındasın ? Öyle bir ortama girdiğinde heycanlanabilceğin herşey bilinir. verilecek karar tek bir şeye bağlıda verilmez diye biliyorum bence boşuna uzme kendini.ama istersen babana acikla bunu konusup

Babanızdan helallik alın kul hakkı diyorsanız yanlışlıkla oldu diye ve ocaktaki duruşmada ifadenizi değiştirin. Yada avukatınıza danışın en iyisi:KK51:
Nasıl helallik alim alamam ki çok kızar bana ya ;( nasıl değiltirebilirim ki ;( ya varya bir gram hakketmiyor mallarını hep üstünden çıkardı kendi tazminat vermemek için ama vicdanım çok ağır basıyo ;(

Bu ülkede adalet okadarda hızlı işlemiyo bi kere dediniz iş işten geçmiş değil bence daha kaç defa sorucaklardır size. Dont panic :KK19:

Nasıl helallik alim alamam ki çok kızar bana ya ;( nasıl değiltirebilirim ki ;( ya varya bir gram hakketmiyor mallarını hep üstünden çıkardı kendi tazminat vermemek için ama vicdanım çok ağır basıyo ;(
Ozaman bırakın gitsin annene yaptıklarına saysın. Hem bilerek demiş değilsinki dimi:KK39:

Ocak ayina kadar beklemekten baska care yok malesef. Babanizi arayip af dilemeniz belki bi nenze rahatlatir sizi

Kaç yaşındasın ? Öyle bir ortama girdiğinde heycanlanabilceğin herşey bilinir. verilecek karar tek bir şeye bağlıda verilmez diye biliyorum bence boşuna uzme kendini.ama istersen babana acikla bunu konusup
20 yaşındayım ama gerçekten saat 9 dan beri adliyedeydik saat 4 de kadar bekledik yorgundum üstüne heycanlandım tarihleri bile hatırlayamadım ;( babamla nasıl konuşucam bilmiyorum ya kızarsa keşke hakketse bu kadar üzülmelerimi ama ben sırf vicdanım yüzünden bu kadar mutsuzum adalettsizlik yaptım ;( istemeyerek

Bir dilekçe yazıp mahkemeye verin. dilekçenizde tanık olarak dinlendiğiniz gün bildiklerinizi ilk defa mahkemeye çıkmış olmanın vermiş olduğu heyecandan eksik ifade ettiğinizi, babanızın belli aralıklarla kardeşinize parasal yardımda bulunduğunu bu beyanınızı gerekirse tekrar duruşmaya çağrılarak tekrar edebileceğinizi belirtin.
Yalan tanıklık da suçtur bunun da farkında olun.

Affeder mi ki beni kendi bir sürü yalancı şahit çıkardı mallarını üstünden çıkardı ;( o bi gram bile pişman değilken ya bana kızarsa böyle bişey yaptığım için ama inanın bilerek yapmadım ;(

Ben bir defa çok üzücü bi durumda dolayı bulundum mahkemede. Neler hazırladım diceklerimi dçktğm kağıtlara. Ama oraya gittim çıktım 1 kelime bike edemedim. Tabiki çok çok ağır bişeydi buna göre ama havası bambaşka adliyelerin. Allah kimseyi oralara düşürmesin..

Bir dilekçe yazıp mahkemeye verin. dilekçenizde tanık olarak dinlendiğiniz gün bildiklerinizi ilk defa mahkemeye çıkmış olmanın vermiş olduğu heyecandan eksik ifade ettiğinizi, babanızın belli aralıklarla kardeşinize parasal yardımda bulunduğunu bu beyanınızı gerekirse tekrar duruşmaya çağrılarak tekrar edebileceğinizi belirtin.
Peki ben bu dilekçeyi nereye verebilir ve gerçekten çok teşekkür ederim size yardımcı oldunuz için

Affeder mi ki beni kendi bir sürü yalancı şahit çıkardı mallarını üstünden çıkardı ;( o bi gram bile pişman değilken ya bana kızarsa böyle bişey yaptığım için ama inanın bilerek yapmadım ;(
O çoktan haketmii canımın içi boşveeer. İnşallah dediğin işe yararda hakim nafaka kararı verir. Allah söyletti belkide :KK49:

Back