- 12 Haziran 2007
- 46
- 0
- Konu Sahibi burcu gxoxkmen
slm kızlar, benim sorunum hamile kalamamam 2.5 yıllık evliyiz.Yeni evlendiğimde sadece 9 ay desolett kullandım, daha sona hiç korunmadım. Ve şimdiye kadar hep olsun diye bekledim, ama olmuyor. eşimin sperm sayısı düşük çıkıyo dört defa farklı yerde tahliller yaptırdık ama hepsi birbirinden farklı çıktı. En son antalya daki tüp bebek merkezine gittik orada hem beni hem eşimi muayene edip tahlil yaptılar. Sonuçta oradaki doktorlar 1 yıl daha bekleyin tüp bebek için henüz erken dediler ama benim bekleyecek sabrım kalmadı.Psikolojim bozuldu.Doktorlar yine de şansınız var diyolar,fakat bişey sormak istiyorum eğer bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun. Benim regl im normal de 1. günden itibaren saydığım da diğer regl e kadar 35 gün aralık oluyor , ama bu sefer 5 gün gecikti normalde 16 temmuzda olmam gerekirken 20 temmuz da regl geldi. Fakat regl olmadan önce çok yemek yeme hissi,baş ağrısı ve baş dönmesi oldu. Herşeyden önemlisi göğüs acısı, bel ağrısı , şişkinlik olmadı , yani bunlar normal mi , bide ben gecikmeden iki gün sona test aldım eczaneden ve hemen yaptım, önce tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Ama testi atmamıştım birgün sona baktığım da ikinci çizgi çok hafif görünüyodu, birden heyecanlandım.Fakat şuan regl im.Acaba hamilemiyim bana ne olur yardım edin bişeyler söleyin LÜTFENNNNNNNNNNN......senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama