Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lütfen yardım edin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

civciv24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
52
0
96
Adana
yardım
arkadaşlar merhaba ben doktora gittim kan ve çinko tahlili yaptı sonuçlarım normal çıktı.
Bana humic şampuan , perfectil tablet ve minoxil verdi.
Ve hala saç dökülmem durmadı saçımı yıkamaya korkuyorum iki günde bir yıkıyorum saçımı tarama zamanı gelince taragım saç doluyor ve saçlarım bayağı bi döküldü bana genetik dedi lütfen yardım edin benim sormak istediğim bu bepanthene evigen ampüllerden kullanayım mı bi de dönüşümlü şampuan kullanmak nasıl birşey.

canım saç bölümünde bir sürü seçenekler yazmış arkadaşlar bende bir tanesini deniyorum şuan, benimde saçlarım çok dökülüyor.
Bir avuç karanfil ile 500ml suyu kaynatıyorum, bir gece dinlendiriyorum ertesi gün saçlarımın tamamına yediriyorum. yıkamıyorum, haftada 4 kere yapabilirsin yazıyordu arkadaş. Henüz 1 kere yaptım, devam edicem, faydasını görürsem yazarım, şampuan olarak bitkisel dut sabunu önermişti bir kadın, kendisi yapıyormuş 1 haftadır da onu kullanıyorum, bakalım eğer fayda görürsem yorumları yazarım.
Stres yapmamaya çalış ben daha önce doktora da gittim tüm değerlerin normal demişti, stresten uzak dur demişti bu da etken.

cnm benim 6 aydır şiddetli dökülmem var bir çok vitamin kullandım benmde kan tahlilim normal perfectil geçen ay kullandım ampulleri kullanıyorum
bioxcin şampuan kullanıyorum daha önce prozinc dermozinc kullandım
hiç gelişme yok :ssz: bu forumun sıkı takipçisiyim son çare minoxil kullanacağım ama cesaret edemiyorum benm tecrübelerim bunlar:(

canım saç bölümünde bir sürü seçenekler yazmış arkadaşlar bende bir tanesini deniyorum şuan, benimde saçlarım çok dökülüyor.
Bir avuç karanfil ile 500ml suyu kaynatıyorum, bir gece dinlendiriyorum ertesi gün saçlarımın tamamına yediriyorum. yıkamıyorum, haftada 4 kere yapabilirsin yazıyordu arkadaş. Henüz 1 kere yaptım, devam edicem, faydasını görürsem yazarım, şampuan olarak bitkisel dut sabunu önermişti bir kadın, kendisi yapıyormuş 1 haftadır da onu kullanıyorum, bakalım eğer fayda görürsem yorumları yazarım.
Stres yapmamaya çalış ben daha önce doktora da gittim tüm değerlerin normal demişti, stresten uzak dur demişti bu da etken.

nasıl stres yapmayalım kardeşim. İnan çok kötüyüm. Kullanmadığım bitkisel ilaç şampuan kalmadı nerdeyse bu doktor genetik ilaçları kullan dedi ama daha tık yok inan banyo yapıyorum tararken korku ile tarıyorum saçlarımı tarağım saç doluyor

cnm benim 6 aydır şiddetli dökülmem var bir çok vitamin kullandım benmde kan tahlilim normal perfectil geçen ay kullandım ampulleri kullanıyorum
bioxcin şampuan kullanıyorum daha önce prozinc dermozinc kullandım
hiç gelişme yok :ssz: bu forumun sıkı takipçisiyim son çare minoxil kullanacağım ama cesaret edemiyorum benm tecrübelerim bunlar:(

canım ben kullanıyorum minoxil daha yeniyim bilmiyorum bende su an bir yan etki yok saç dökülmem devam ediyor beş fıs diyor ya ben bir iki ortaya fıs yapıyorum bir yana bir öbür yana hergün farklı yapıyorum bunun da etkisi olur mu bilmiyorum ben bir haftadır kullanıyorum bugün de çam terebentin sipariş ettim ama çam terebentin ile bu şampuan iyi olur mu bilmiyorum
ya bir ara tresan şampuan kullanıyordum tek yetiyordu saçlarım gürleşmişti dökülmem durmuştu ama aynı şampuanı uzun vadede kullanmak sonra ters tepiyor

nasıl stres yapmayalım kardeşim. İnan çok kötüyüm. Kullanmadığım bitkisel ilaç şampuan kalmadı nerdeyse bu doktor genetik ilaçları kullan dedi ama daha tık yok inan banyo yapıyorum tararken korku ile tarıyorum saçlarımı tarağım saç doluyor

O zaman başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Tüm Testler yapılır neyin eksik ortaya çıkar, bu kadar yoğun dökülüyorsa mutlaka bir eksiğin olması gerekiyor, minoxil uzun dönemde işe yarayan bir ilaç, ve dökülmeden ziyade saç oluşumunda etkili diye biliyorum.

O zaman başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Tüm Testler yapılır neyin eksik ortaya çıkar, bu kadar yoğun dökülüyorsa mutlaka bir eksiğin olması gerekiyor, minoxil uzun dönemde işe yarayan bir ilaç, ve dökülmeden ziyade saç oluşumunda etkili diye biliyorum.

canım karanfil fayda etti mi peki

canım karanfil fayda etti mi peki

canım henüz 3 kere kullandım 2-3 hafta sonra sanırım net belli olur.
Ama ben de cumartesi günü kadın doğum doktoruma gittim, tesadüfen genetik yumurtalık yapım nedeniyle saç dökülmesi olduğunu söyledi ben hiç sormadan hem de, genetik olabiliyor demek ki, bende ek bitkisel çözümler bulmaya çalışıyorum.
Umarım fayda görürüz.

canım henüz 3 kere kullandım 2-3 hafta sonra sanırım net belli olur.
Ama ben de cumartesi günü kadın doğum doktoruma gittim, tesadüfen genetik yumurtalık yapım nedeniyle saç dökülmesi olduğunu söyledi ben hiç sormadan hem de, genetik olabiliyor demek ki, bende ek bitkisel çözümler bulmaya çalışıyorum.
Umarım fayda görürüz.

ben kullanıyorum şu an karanfil saç dökülmem de azalma var ilaç takviyesi de kullanıyorum ama hala tam bitmedi dökülmem ve saçlarım çok az

Back