Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın adet günüm.bu gün kantesti yaptım 29,08 çıktı .bu ne demek
valla ben o doktorlara inanmıyorum değere göre belli olmuyo benm adet günümde yaptrdıgımda 70 çıktı ama 3 saat sonra kanamam başlayıp kaybetmiştim belli olmuyo inşallah arkadsımızın tutunur bebeği..Allah tamamına erdirsin inş. Bence değerin çok güzel... Adet gününde 20 ve üstü olunca değer bebek sağlıklı diyo dr.lar ki senin adetine 1 gün var... Bence de 2 gün sonra tekrarla derim 2 ye katlarsa daha kesin olur. Bi de belirtilerini yazabilir misin acaba? Gerçi kişiden kişiye değişiyo ama...
valla ben o doktorlara inanmıyorum değere göre belli olmuyo benm adet günümde yaptrdıgımda 70 çıktı ama 3 saat sonra kanamam başlayıp kaybetmiştim belli olmuyo inşallah arkadsımızın tutunur bebeği..
Değere aldanma.Önemli olan 48 saatte bir kan değerinin iki katına cıkmıs olması.
Allah tamamına erdirsin inş. Bence değerin çok güzel... Adet gününde 20 ve üstü olunca değer bebek sağlıklı diyo dr.lar ki senin adetine 1 gün var... Bence de 2 gün sonra tekrarla derim 2 ye katlarsa daha kesin olur. Bi de belirtilerini yazabilir misin acaba? Gerçi kişiden kişiye değişiyo ama...
inş canım ya. çok stres yaptım.bendeki değişiklikler.
kuşkulu ilişki sonrası adet sancısı gibi süren sancı 3 gün. birde koku alma.acaip koku alır oldum . başka bişey yok