lütfen yardım edin :(

duygumx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Antalya
kzılar ben siteye yeni üye oldum bana yardımcı olacağınızı umuyorum adet günüme bir hafta varken aynı adet belirtilerini yaşadım 2-3 gün boyunca halada var ama adetim gelmedi normalide sancılarımın olduğu gün adetim gelrdi bu arada 5 aylık ewliyim ilk defa böyle oldu :))sizce hamile olabilirmiyim?????????

Merhaba sorunun cevabını tam öğrenmek ancak testle mümkün ama hemen ümide kapılma, temkinli olmanı tavsiye ederim.Bazen adet gecikmeleri beslenme, stres, ilaç kullanımı ile yaşanabilir. Onun için bence bekle biraz adet tarihin biraz daha geçince test yapmanı tavsiye ederim. Her şey gönlünce olsun...

kzılar ben siteye yeni üye oldum bana yardımcı olacağınızı umuyorum adet günüme bir hafta varken aynı adet belirtilerini yaşadım 2-3 gün boyunca halada var ama adetim gelmedi normalide sancılarımın olduğu gün adetim gelrdi bu arada 5 aylık ewliyim ilk defa böyle oldu :))sizce hamile olabilirmiyim?????????

hamile de olabilirsin olmayadabilirsin canım :P ama hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi oluyo ağrılar göğüs şişmesi v.s kaç gün geçtiğine bağlı eğer bi hafta geçtiyse bi idrar testi yap derim ben :)) hadi hayırlısıı :)

ilgilendiğiniz için sizlere teşekkür ederim ama ne yazıkki dün adetim geldi :(( bütün hayallerim umutlarım yıkıldı ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı ....

herşey istediğin gibi olur inşalah hakkınızda hayırlsı olsun

5 ay daha erkenmiş hemen üzülme rabbime dua et en hayırlısını o bilir inşallah senelerce hamile kalmayı isteyip de olamayan var canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder inşallah:)

hamileliğin ilk haftalarında bacaklarda kollarda uyuşma , halsizlik, kasık ağrısı oluyor mu bide tam olarak ne kadar beklemeli test için ? adetin üstünden kaç gün geçmesini beklemeli cevap verir misiniz bilgisi olanlar ?

Back